EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Συμφώνησε και φέρνει πίσω τον Ραντούλιτσα

Ο Μίρο Ραντούλιτσα την περίοδο που έπαιζε στη Μιλάνο
Ο Μίρο Ραντούλιτσα την περίοδο που έπαιζε στη Μιλάνο INTIME

Αποκλειστικές πληροφορίες επικαλείται σέρβικη ιστοσελίδα, κάνοντας λόγο για συμφωνία του Ερυθρού Αστέρα με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Όχι, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (34, 2.13) δεν απέρριψε πρόταση συνεργασίας από τον Ερυθρό Αστέρα προτιμώντας ένα road trip με ροκ μπάντα. Ο ίδιος διέψευσε όσα κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Εκ των υστέρων αποδεικνύεται πως ο Σέρβος σέντερ την αποδέχθηκε κιόλας, αφού όπως μετέφερε η Telesport, σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της όπως σημείωσε, μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε συμφωνία που θα επικυρωθεί με την ανακοίνωση λίαν συντόμως.

Ο Ραντούλιτσα παρουσιάζεται ως είναι μια τις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ των Σέρβων, μιας και ο Στέφαν Γιόβιτς βρίσκεται επίσης στο στόχαστρό τους ενόψει της έναρξης της σεζόν στην EuroLeague. Η απογοητευτική εικόνα στο πρόσφατο τουρνουά της Κύπρου ανέδειξε τα προβλήματα και οι άνθρωποι του κλαμπ τρέχουν να προλάβουν μήπως και καλύψουν τα κενά.

Ο Ραντούλιτσα έχει παίξει στην EuroLeague με τέσσερις διαφορετικές ομάδες, μεταξύ αυτών και ο Παναθηναϊκός, και σε συνολικά 70 αγώνες. Η τελευταία χρονικά ήταν η Μιλάνο τη σεζόν 2016-17, στη διάρκεια της οποίας είχε 8.1 πόντους με 52% στα δίποντα και 3.2 ριμπάουντ. Έκτοτε έβγαζε το ψωμί του στην Κίνα.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ