ABA LEAGUE

Ο Ραντούλιτσα απέρριψε πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για να πάει σε... road trip με ροκ μπάντα σύμφωνα με σερβικό ΜΜΕ

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα
Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα FIBA

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αποφάσισε στα 34 του χρόνια ότι θέλει να αφήσει στην άκρη το μπάσκετ και έτσι θα εκπληρώσει ένα παιδικό του όνειρο, ταξιδεύοντας στις ΗΠΑ παρέα με ένα σερβικό ροκ συγκρότημα.

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είναι 34 χρονών και φρεσκοπαντρεμένος. Έχει γενικά πολλά πράγματα στο μυαλό του. Φαίνεται ότι το μπάσκετ πάντως δεν βρίσκεται πλεον στις άμεσες προτεραιότητές του.

Όπως έγινε γνωστό από σερβικά ΜΜΕ, ο δυναμικός σέντερ - ο οποίος το καλοκαίρι απέρριψε πρόταση του Ερυθρού Αστέρα - αποφάσισε ότι αυτό που θέλει να κάνει είναι να κάνει... road trip το φθινόπωρο παρέα με την σερβική ροκ μπάντα "Yu Grupa" στις ΗΠΑ (!), ακολουθώντας τον περίφημο "Route 66", μία διαδρομή που συνδέει στο Σικάγο με το Λος Άντζελες.

Την είδηση γνωστοποίησε ο 75χρονος κιθαρίστας της μπάντας, Ζίκα Γέλιτς, σε συνέντεθξή του, αναφέροντας ότι "τέλη Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψουμε με μερικούς φίλους, ανάμεσα στους οποίους θα είναι και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος θα έχει ειδική αποστολή, αφού θα οδηγήσει το πουλμανάκι. Κάποιοι από εμάς θα οδηγούμε μοτοσικλέτες".

Για την ιστορία, ο Ραντούλιτσα - ο οποίος πέρασε και απότ ον Παναθηναϊκό την σεζόν 2015/16 - την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κορέας με την φανέλα των Γκόγιανγκ Οράιονς.

TAGS ABA LEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ