ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: Αμφίβολη η συμμετοχή του Τεόντοσιτς για Παναθηναϊκό AKTOR

Ερυθρός Αστέρας: Αμφίβολη η συμμετοχή του Τεόντοσιτς για Παναθηναϊκό AKTOR
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Θολό παραμένει το τοπίο γύρω από τη συμμετοχή του Μίλος Τεόντοσιτς στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό AKTOR (20/3, 21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24). Εκτός για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου παραμένουν οι Ντος Σάντος και Τόπιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Βελιγράδι και τη Stark Arena (20/3, 21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 30ή αγωνιστική της EuroLeague, με τη συμμετοχή του Μίλος Τεόντοσιτς να είναι αμφίβολη.

Ο Σέρβος γκαρντ ταλαιπωρείται ακόμα από πόνους στον αστράγαλό του, με τα τελευταία του αγωνιστικά λεπτά να καταγράφονται στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Παρτίζαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιάγκο Ντος Σάντος, ο οποίος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου σήμερα (19/3), ενώ ο Νίκολα Τόπιτς δεν θα βρίσκεται στη 12αδα του Έλληνα τεχνικού, όπως ο ίδιος δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης με τους πράσινους:

"Ο Μίλος Τεόντοσιτς εξακολουθεί να πονάει, δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος. Ο Γιάγκο Ντος Σάντος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σήμερα (Τρίτη 19/3) . Δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για την Αθήνα ο Νίκολα Τόπιτς".

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ