ΑΡΗΣ

Ερωτηματικό ο Παντελιάδης

Ερωτηματικό ο Παντελιάδης
Παντελιάδης

Χωρίς τον Σπύρο Παντελιάδη, ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον Κολοσσό, στη Ρόδο

Με την απουσία του ο Παντελιάδης έδειξε να μην έχει ξεπεράσει ακόμη την θλάση στην δεξιά του γάμπα από την προπόνηση του Σαββάτου. Ένας τραυματισμός που του στέρησε την παρουσία του στο τελευταίο παιχνίδι το βράδυ της Κυριακής με την Ολύμπια στα πλαίσια του νοκ άουτ προημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδος. Όπως όλα δείχνουν με την εικόνα της σημερινής ημέρας η παρουσία του Παντελιάδη στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι στην Ρόδο με τον Κολοσσό παραμένει ερωτηματικό.
Απέναντι στον Κολοσσό την Κυριακή στην Ρόδο στον Άρη επιθυμούν να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί και πιστοποιήσουν την ανοδική τους πορεία. Ο Τερέλ Καστλ μάλιστα είχε φροντίσει να δώσει το δικό του σύνθημα εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Κολοσσό στην Ρόδο από το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Μετά το τέλος του νοκ άουτ προημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδος με την Ολύμπια και τη νίκη πρόκριση στον επίσης νοκ άουτ ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στις 6 Φεβρουαρίου ο αρχηγός του Άρη έδειξε να μην παρασύρεται.

" Κάναμε απλά αυτό που έπρεπε ώστε να κάνουμε εύκολο ένα δύσκολο παιχνίδι και με κλειδί την ομαδική μας άμυνα καταφέραμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και πετύχαμε τον στόχο μας. Να προκριθούμε στα ημιτελικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το μυαλό μας είναι στον Ολυμπιακό. Ωστόσο έχουμε δρόμο μέχρι τότε. Μπορεί να περιμένει αφού είναι ακόμη νωρίς με το παιχνίδι που προέχει για μας να είναι αυτό που ακολουθεί για το πρωτάθλημα με τον Κολοσσό στην Ρόδο την Κυριακή".

Όσο για την αγωνιστική άνοδο του Άρη στα τελευταία παιχνίδια με αρχή μετά την ήττα στην Μάλαγα - με Πανελλήνιο, Λε Μαν και Ολύμπια Λάρισας - ο Καστλ δήλωσε: " Έχουμε αρχίσει να βρισκόμαστε σαν ομάδα κι αυτό γιατί έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε ο ένας τον άλλον μέσα στο γήπεδο".

"Έχουμε αρχίσει να μαθαίνουμε τι θέλει ο κόουτς κάτι που είχα τονίσει από την αρχή ότι χρειαζόταν χρόνο. Το γεγονός εξάλλου ότι έχουμε πλέον τον Τέρι και στην Ελλάδα μέτρησε και είναι καλό το ότι σε αυτό το σημείο της χρονιάς λειτουργούμε όπως πρέπει. Άποψή μου είναι ότι είναι καλύτερα το ότι έχουμε αρχίσει να ρολάρουμε έγινε τώρα παρά ακόμη αργότερα δείχνοντας ότι μάθαμε από τα σκαμπανεβάσματα που είχαμε

".

Όσο για την συνάντηση για την δημιουργία του νέου γηπέδου μπάσκετ του Άρη στα γραφεία της ΚΑΕ μετά από κάλεσμα του προέδρου της, Θανάση Τζεβελέκη, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λάμπρο Σκόρδα, και του ΑΣ, Νίκο Παπαδόπουλο, δεν έγινε τελικά την Δευτέρα Παραμονή των Χριστουγέννων όπως ήταν προγραμματισμένη και μεταφέρθηκε για το τέλος της εβδομάδας.

Αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Γιόσιπ Βράνκοβιτς στον πάγκο της Τσιμπόνα επόμενης αντιπάλου του Άρη στην Ευρωλίγκα στις 3 Ιανουαρίου στο Ζάγκρεμπ αυτός είναι ο 48χρονος Ιβάν Σουνάρα.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ