EUROLEAGUE

Τζαν: "Να διατηρήσουμε την ενέργειά μας για 40 λεπτά μέσα στη δύσκολη ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ"

Τζαν: "Να διατηρήσουμε την ενέργειά μας για 40 λεπτά μέσα στη δύσκολη ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Οι Ενρντέμ Τζαν και Ντάριους Τόμπσον μίλησαν ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR, με τον τεχνικό της Αναντολού Εφές να στέκεται στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι Τούρκοι στο ΟΑΚΑ και την αναγκαιότητα να διατηρήσουν την ενέργειά τους για 40 λεπτά.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ για την 20η αγωνιστική της EuroLeague (09/01, 21:15) με τους Ερντέμ Τζαν και Ντάριους Τόμπσον να μιλούν ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας στάθηκε στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι παίκτες του στο ΟΑΚΑ και τόνισε τι θα πρέπει να προσέξουν στην αναμέτρηση. Ο Αμερικανός γκαρντ επισήμανε την αναγκαιότητα να μην επηρεαστεί η ομάδα του από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Ο Ερντέμ Τζαν ανέφερε χαρακτηριστικά: "Αρχίζουμε τη δεύτερη διπλή εβδομάδα στη σειρά με ένα έκτος έδρας ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR Θα είναι μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα. Πρέπει να διατηρήσουμε την ενέργεια και την σκληρότητά μας για 40 λεπτά" .

Ο Ντάριους Τόμσον τόνισε ότι: "Τα πρόσφατα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε, αλλά ξέρουμε ότι η σεζόν είναι μεγάλη και γεμάτει από σκαμπανεβάσματα. Είμαστε ενωμένοι ως ομάδα και συγκεντρωμένοι για να εξελιχθούμε μέσα από τη διαδικασία" .

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ