ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ερνανγκόμεθ: "Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν ο Μπίλι κάνει καλό παιχνίδι και εμείς πάρουμε τη νίκη"

Ερνανγκόμεθ: "Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν ο Μπίλι κάνει καλό παιχνίδι και εμείς πάρουμε τη νίκη"
STOLIS_VAGGELIS

Δύο πράγματα θέλει να συμβούν στο ματς του Παναθηναϊκού AKTOR  (21/3, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) με την Μπαρτσελόνα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Να πάρουν τη νίκη οι πράσινοι και να κάνει καλό ματς ο αδερφός του, Μπίλι.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον αδερφό του, Μπίλι, στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μπαρτσελόνα (21/3, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 31η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Ισπανός φόργουορντ των πρασίνων θα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος αν η νίκη καταλήξει στα χέρια της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, θέλει όμως να δει και τον αδερφό του να πιάνει μια καλή επίδοση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ερνανγκόμεθ:

"Είναι εξαιρετική ομάδα. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στην EuroLeague, όμως παίζουμε στην έδρα μας οπότε πρέπει να παίξουμε σκληρά, να είμαστε επιθετικοί. Όλοι οι οπαδοί μας θα είναι εδώ. Θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Τα παιχνίδια που απομένουν είναι σαν τελικοί και όπως συμβαίνει πάντα στους τελικούς πρέπει κάθε παίκτης να είναι έτοιμος και να δίνει το 100%. Πρέπει να παίζεις με ένταση, με ενέργεια. Πρέπει η συγκέντρωσή του να είναι στο πιο ψηλό επίπεδο και να παλέψεις για τη νίκη.

Ναι φυσικά συμφωνώ με τον κόουτς. Όλοι είμαστε εξαιρετικοί παίκτες, όμως πρέπει να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και συνοχή.

Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν ο Μπίλι κάνει καλό παιχνίδι και εμείς πάρουμε τη νίκη. Ανυπομονώ για αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ