ΚΑΟΔ

Έρχονται οι ξένοι παίκτες του ΚΑΟΔ

Έρχονται οι ξένοι παίκτες του ΚΑΟΔ

Η προετοιμασία του ΚΑΟΔ ξεκινά την Δευτέρα 25/08 και μέχρι την Τετάρτη 27/08 θα έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα και οι ξένοι παίκτες που αναμένεται να αφιχθούν στη Δράμα τις επόμενες μέρες.

Με διπλές προπονήσεις θα ξεκινήσει η προετοιμασία στην Δράμα την Δευτέρα 25/08. Ο Κώστας Μέξας θα έχει στην διάθεση του το πλήρες ρόστερ της ομάδας την Τετάρτη 27/8, αφού τότε αναμένεται να ολοκληρωθούν οι αφίξεις των τεσσάρων ξένων παικτών που έχουν υπογράψει με τον σύλλογο (Βασόγιεβιτς, Άτκινς, Τζόνσον και Όντομ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΑΟΔ:

"Το πρωί της Δευτέρας, 25 Αυγούστου, ξεκινάει η προετοιμασία του ΚΑΟΔ για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Ο Κώστας Μέξας και οι παίκτες του ΚΑΟΔ θα αρχίσουν άμεσα με διπλές προπονήσεις το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Από την Τετάρτη (27/8) ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του και τους ξένους παίκτες που έχουν συμφωνήσει με την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκολα Βασόγεβιτς αναμένεται στην Δράμα το απόγευμα της Δευτέρας (25/8) από το Βελιγράδι μέσω Θεσσαλονίκης.

Οι τρεις Αμερικανοί που έχουν ήδη υπογράψει με την ομάδα, Έρικ Άτκινς, Τερόν Τζόνσον και Ροντ Όντομ, αναμένονται στην Ελλάδα μέσω Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Τρίτης (26/8)."

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ