ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έρχεται και ο Γουντς

Έρχεται και ο Γουντς

Ο Πανιώνιος υποδέχεται έναν έναν τους παίκτες που επέλεξε για να δομήσει το ρόστερ της σεζόν 2014-15. Μετά τον Νίκο Στρναντ, στη Νέα Σμύρνη αναμένεται ο Τόνι Γουντς.

Κατ' αρχάς, να διευκρινίσουμε πως μετά το διακανονισμό με τον Ιβάν Ζορόσκι (και την πληρωμή της πρώτης δόσης), ο Πανιώνιος αναμένει το έγγραφο της FIBA, με το οποίο θα αρθεί και επίσημα το ban των μεταγραφών.

Επειδή όμως, χρόνος δεν υπάρχει, οι "κυανέρυθροι" έχουν κάνει τις ενέργειες τους, ώστε μόλις επιτραπούν οι μεταγραφές να είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν το ρόστερ τους. Έτσι, μετά τον Νίκο Στρναντ, ο οποίος προσγειώθηκε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Κυριακής (12/10) και ακολούθως βρέθηκε στις εξέδρες του "Αρτάκης", για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του Πανιωνίου για τη Basket League ΟΠΑΠ, με τον Κολοσσό (δίπλα στον Βασίλη Ξανθόπουλο), σήμερα αναμένεται στη Νέα Σμύρνη και ο Τόνι Γουντς, ο οποίος πέρυσι έπαιξε στην ΑΕΝΚ. Ο Αμερικανός σέντερ (ηλικίας 24 χρόνων) αναμένεται στο "Ελ. Βενιζέλος" στις 17.15 και από εκεί θα πάει στην προπόνηση των "κυανέρυθρων", στην οποία θα πάρουν μέρος οι Ξανθόπουλος, Βεργίνης και Στρναντ.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ