ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή Τσίλντρες στις προπονήσεις

Επιστροφή Τσίλντρες στις προπονήσεις
τσιλντρες

Ο Τσίλντρες επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ξεκουράστηκαν, Τεόντοσιτς, Κλέιζα, "Τεό"

Ο Αμερικανός φόργουορντ ο οποίος απουσίασε από τα δυο πρώτα παιχνίδια με το Μαρούσι ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα έστω κι αν δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα.
Να υπενθυμίσουμε ο Τσίλντρες δεν προπονήθηκε μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού από το Παρίσι καθώς είχε ενοχλήσεις από τη στιγμή που ταλαιπωρήθηκε από θλάση στον δικέφαλο.

Ο Αμερικανός αναμένεται να βγάλει όλη την προπόνηση την Παρασκευή και ίσως να βρίσκεται στην 12άδα της ομάδας του, για το τρίτο παιχνίδι με το Μαρούσι στο ΣΕΦ.

Πάντως, στην προπόνηση της Πέμπτης δεν πήραν μέρος εκτός από τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο που συνεχίζει θεραπεία και οι Παπαλουκάς, Τεόντοσιτς και Κλέιζα. Οι τρεις παίκτες, προτιμήθηκε να ξεκουραστούν λίγο περισσότερο, καθώς έχουν καταπονηθεί.

Mπουρούσης: "Πρέπει να βελτιώσουμε τα κενά διαστήματα"

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε στο σάιτ της Wind για τους αγώνες με το Μαρούσι αλλά και τους τελικούς που θα ακολουθήσουν:

Για τη νοοτροπία της ομάδας ο Έλληνας σέντερ τόνισε: "H ομάδα έδειξε χαρακτήρα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είχαμε την ψυχραιμία, κάναμε τις σωστές επιλογές και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος.

Ας μην ξεχνάμε ότι κερδίσαμε σε ένα γήπεδο που είχαμε χάσει στην κανονική περίοδο, ότι κερδίσαμε μια ομάδα που έχει κάνει σπουδαίες νίκες τη φετινή σεζόν. Κι όλα αυτά, παρότι είχαμε απουσίες. Ας μην ξεχνάμε ότι παίξαμε δίχως τον Τσίλντρες και τον Βασιλόπουλο.

Σίγουρα δεν παίξαμε όσο καλά θέλαμε στο Μαρούσι. Υπήρξαν αρκετά κενά διαστήματα, που μας έκαναν να κυνηγάμε στο σκορ. Αυτό το κομμάτι πρέπει να το βελτιώσουμε, διότι στα ματς που θα κρίνεται ο τίτλος, δεν θα υπάρχουν τέτοια περιθώρια. Πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι, να παλεύουμε για κάθε κατοχή. Μόνο έτσι, θα πετύχουμε το στόχο μας".

Για το αν σκέφτονται ήδη τον τελικό στον Ολυμπιακό υποστήριξε: "Από τη στιγμή που έγινε το 2-0 και στους δύο ημιτελικούς, είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν και οι τελικοί. Θέλουμε, λοιπόν, να κάνουμε το 3-0 το Σάββατο απέναντι στο Μαρούσι και στη συνέχεια να προετοιμαστούμε για τους τελικούς.

Μεγάλος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, το έχουμε πει από την αρχή της σεζόν. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι, για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό. Έχει μείνει λίγος χρόνος μέχρι τότε και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Τέλος, για την ήττα από την Μπαρτσελόνα στον τελικό της Ευρωλίγκας επισήμανε: "Είναι λογικό να υπάρχει στεναχώρια και εκνευρισμός μετά από μια απώλεια τίτλου. Θέλαμε πολύ την Ευρωλίγκα και μας ενόχλησε η ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Όμως κάθε μέρα που περνάει, μας κάνει να αφήνουμε όλο και πιο πίσω το φάιναλ φορ. Μπροστά μας έχουμε τον μεγάλο στόχο, που λέγεται πρωτάθλημα Ελλάδας. Και όλοι μαζί ενωμένοι, πρέπει να τα δώσουμε όλα για τον τίτλο".






















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ