Επίσημο: Ο Νοβίτσκι έγινε… δρόμος

Νέα μεγάλη τιμή για τον Ντιρκ Νοβιτσκι, που είδε την πόλη του Ντάλας να δίνει το όνομά του σε έναν από τους δρόμους που οδηγεί στο γήπεδο των Μάβερικς.
Ο “Nowitzki Way” είναι πλέον γεγονός! Όπως έγινε γνωστό από το συμβούλιο του Ντάλας, το συμβούλιο της πόλης ενέκρινε την πρόταση που είχε γίνει πριν μερικές εβδομάδες και πλέον ένας από τους δρόμους που οδηγούν στο γήπεδο των Μάβερικς θα φέρει το όνομα του Ντιρκ Νοβίτσκι!
Την σχετική πρόταση είχαν κάνει δύο μέλη του δημοτικού συμβουλίου του Ντάλας από τον περασμένο Απρίλιο, με το συμβούλιο της πόλης να αποφασίζει – και μάλιστα παμψηφεί – να δεχθεί.
Πρόκειται για μία ακόμα τιμή για το τοτέμ των Μάβερικς, που πριν μερικές ημέρες είδε τους Μαβς να προσθέτουν την φιγούρα του στο παρκέ του “American Airlines Center”.
Ο Νοβίτσκι αποσύρθηκε στο τέλος της σεζόν 2018/19 έπειτα από 21ετή επαγγελματική καριέρα στο ΝΒΑ, τα οποία πέρασε όλα στο Ντάλας , οδηγώντας τους Μάβερικς μέχρι το πρωτάθλημα του 2011, το μοναδικό στην ιστορία της ομάδας του Τέξας.
AP Photo/Tony Gutierrez