Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επίσημα head coach του Ολυμπιακού ο Παντελάκης

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ήταν ήδη γνωστό, πλέον είναι και επίσημο. Ο Γιώργος Παντελάκης είναι ο νέος head coach της Γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, παίρνοντας τη θέση που κατείχε μέχρι πρότινος ο Κώστας Μίσσας.

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως ο Κώστας Μίσσας δεν θα συνεχίσει στο "τιμόνι" της Γυναικείας ομάδας μπάσκετ . Κατόπιν, έγινε γνωστό πως τη θέση του head coach θα πάρει ο Γιώργος Παντελάκης , που ήταν στο προπονητικό τιμ από την ημέρα επανίδρυσης του τμήματος.

Πλέον, ανακοινώθηκε κι επίσημα πως ο Έλληνας τεχνικός αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών αναλαμβάνει ο Γιώργος Παντελάκης. Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στο προπονητικό τιμ των νταμπλούχων Ελλάδος από τη στιγμή της επανίδρυσης του τμήματος και πλέον θα είναι στο τιμόνι της ομάδας του Πειραιά.

Άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παντελάκη θα είναι ο Θάνος Νίκλας.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε στο osfp.gr ότι: "Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ολυμπιακού και τον κ. Λεριώτη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και εύχομαι να δικαιώσω τις προσδοκίες της ομάδας για τη νέα σεζόν. Προερχόμαστε από την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτήν την τροχιά και την επόμενη σεζόν, αλλά να μην μείνουμε μόνο σε αυτό.

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταγωνιστής και για αυτό θέλουμε να είμαστε ακόμα περισσότερο ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη και να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Το μόνο που μπορώ να πω από την μεριά μου είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας και να κάνουμε και πάλι περήφανο τον κόσμο μας. Τέλος θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω την Ελένη Καπογιάννη, τον Κώστα Μίσσα και τον Αντώνη Κουρμούλη, με τους οποίους συνεργάστηκα τις προηγούμενες σεζόν στον Ολυμπιακό".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ