ΠΑΟΚ

Επιμένει ψάχνοντας για Ντελινινκάιτις

Επιμένει ψάχνοντας για Ντελινινκάιτις
Ντελινινκάιτις INTIME SPORTS

Επιμένει στην απόκτηση του Ντελινινκάιτις ο Μαρκόπουλος που προτιμάει τη δοκιμασμένη λύση του διεθνούς Λιθουανού γκαρντ.

Ο Τόμας Ντελινινκάιτις φαίνεται πως είναι ο παίκτης με τον οποίο ο Σούλης Μαρκόπουλος επιθυμεί να ολοκληρωθεί το ρόστερ του ΠΑΟΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για τον λόγο αυτό και έγινε εκ νέου κίνηση από την διοίκηση της ΚΑΕ για την απόκτηση και συνάμα παραμονή του διεθνή Λιθουανού γκαρντ που στο τελείωμα της περσινής κανονική περιόδου και των πλέι οφ είχε αγωνιστεί με την φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στην αρχική κρούση ο Ντελινινκάιτις είχε ξεκαθαρίσει με την απάντησή του πως επιθυμεί να περιμένει να αγωνιστεί πρώτα στο Μουντομπάσκετ με την Εθνική ομάδας της χώρας του και μετά να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Επί του παρόντος όμως και σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να υπάρχει διαφορά στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών με τον Μαρκόπουλο ωστόσο να είναι διατεθειμένος να περιμένει μερικές μέρες και σε περίπτωση που ο διεθνής Λιθουανός γκαρντ δεν αλλάξει στάση τότε θα κινηθεί για την επόμενη επιλογή του.

Κατά τα άλλα και όσον αφορά τον Τοντόρ Γκετσέφσκι η ανακοίνωση της απόκτησής του είναι καθαρά τυπικό θέμα μετά την συμφωνία που έχει επέλθει εδώ και μέρες ώστε ο διεθνής Σκοπιανός να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μία ανακοίνωση που λογικά θα γίνει την Δευτέρα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα της χώρας του στον δρόμο της πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ του 2011.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ