ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έπιασε δουλειά ο Κατσικάρης

Έπιασε δουλειά ο Κατσικάρης

Η συνάντηση της ΕΟΚ με τον Αντρέα Τρινκιέρι (για τη λύση του συμβολαίου) εξακολουθεί και εκκρεμεί, ωστόσο για να μη χαθεί κι άλλος χρόνος, ο Φώτης Κατσικάρης έχει ήδη αρχίσει συναντήσεις με διεθνείς. Ποια ομάδα είναι στο κατόπι του ομοσπονδιακού κόουτς και ποιο το νέο αίμα της Εθνικής.

Ο στόχος της ΕΟΚ, σε ό,τι αφορά το νέο προπονητή της Εθνικής, ήταν συγκεκριμένος εδώ και καιρό. Η οριστική συμφωνία ωστόσο, με τον Φώτη Κατσικάρη δεν επετεύχθη νωρίτερα από το τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου. Ανακοίνωση δεν διαβάσατε, διότι η Ομοσπονδία παρέλειψε στο μεσοδιάστημα, να κάνει κάτι που έπρεπε να είχε κάνει εδώ και καιρό. Από τότε που χαρακτήρισε "αποτυχημένο" τον Αντρέα Τρινκιέρι, στον οποίον κάποιους μήνες νωρίτερα είχε δώσει να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Επειδή πλέον δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου, οι καθ' ύλην αρμόδιοι οφείλουν να κινηθούν άμεσα, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στο τέλος της συνεργασίας με τον Ιταλό και η αρχή της τριετούς συμφωνίας με τον Κατσικάρη. Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει πως ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει πιάσει ήδη δουλειά. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ξεκινήσει συναντήσεις με παίκτες, με την τελευταία να αφορά τον Γιάννη Μπουρούση -επί ισπανικού εδάφους. Οι πηγές αναφέρουν ότι ο σέντερ της Ρεάλ ενημερώθηκε πως όχι μόνο υπολογίζεται, αλλά η ομάδα θα "χτιστεί" γύρω του.

Ο Χριστοδούλου και ο Σπανούλης

Στο πλαίσιο της ανανέωσης που θα γίνει στην Εθνική (και ήταν ξεκάθαρο πως πρέπει να γίνει, από το Eurobasket της Σλοβενίας), ο Κατσικάρης αναζητά και νέα πρόσωπα, με ανθρώπους προσκείμενους στην ΕΟΚ να κάνουν ενημερώνουν ότι οι έχοντες τα γένια και τα χτένια έχουν εστιάσει στον Ανδρέα Χριστοδούλου (τον 19χρονο Ελληνοκύπριο σούτινγκ γκαρντ/σμολ φόργουορντ του Ολυμπιακού).

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για απώλειες (υπάρχει έντονη φημολογία που αφορά τον Βασίλη Σπανούλη), αλλά έως ότου τοποθετηθούν οι πρωταγωνιστές της ιστορίας επί του θέματος, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο.

Η ΤΣΣΚΑ κοιτά τον Κατσικάρη

Για το τέλος, αφήσαμε μια είδηση που μας μετέφεραν από τη Ρωσία και σύμφωνα με την οποία ο Κατσικάρης θα είναι μεταξύ των υποψηφίων να καλύψουν το κενό που θα αφήσει στην ΤΣΣΚΑ ο Έτορε Μεσίνα (έχει αποφασίσει να επιστρέψει στο ΝΒΑ, αυτή τη φορά ως χεντ κόουτς). Στο Νο1 της λίστας είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ, για λόγους που δεν είναι αποκλειστικά αθλητικοί -αλλά αφορούν και τη διπλή του υπηκοότητα. Σε κάθε περίπτωση, στη Ρωσία και τη VTB United League δεν υπάρχει περιορισμός, σε ό,τι αφορά τους κόουτς των οργανισμών -μπορούν να απασχολούνται και σε εθνικές ομάδες.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ