ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Επένδυση στους νεαρούς

Επένδυση στους νεαρούς
Παπαδημητρίου

Οι "θαλασσί" απέκτησαν τον Φώτη Παπαδημητρίου και συμπλήρωσαν το ρόστερ ενόψει της ερχόμενης σεζόν

Η ανακοίνωση των "θαλασσί" αναφέρει: "H K.A.E. Kολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού καλαθοσφαιριστη Φώτη Παπαδημητρίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια".
Tο WHO IS WHO

O Φώτης Παπαδημητρίου είναι 19 ετών, έχει ύψος 2.07 και παίζει στις θέσεις «4» και «5». Tα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στα Eκπαιδευτήρια Mαντουλίδη και μάλιστα είχε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Eθνικής. Mε την απόκτηση του ο Kολοσσός κάνει μία ακόμη σημαντική επένδυση για το μέλλον και για το λόγο αυτό υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

H διοίκηση της ομάδας μας σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία θέλουν να προσθέσουν νέο "αίμα" στον Kολοσσό και η απόκτηση του νεαρού Παπαδημητρίου αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Mε την απόκτηση του 19χρονου αθλητή, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του, θα έχουν στη διάθεσή τους πέντε νεαρούς και ελπιδοφόρους παίκτες (Παπαδημητρίου, Aυγενικός, Δανάς, Σταυρόπουλος, Λεριάς), στους οποίους παρουσιάζεται μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο και να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες.

O Φώτης Παπαδημητρίου αυτές τις μέρες συμμετέχει με τα Eκπαιδευτήρια Mαντουλίδη, στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος των εφήβων, που διεξάγεται στην Kύμη Eυβοίας. H διοργάνωση ολοκληρώνεται αύριο, ο ίδιος θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται στη Pόδο προκειμένου να ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας μας.

Από κει και πέρα οι προπονήσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής σε άμυνα και επίθεση.











TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ