ΕΟΚ

ΕΟΚ: "Παραμένει Πρόεδρος ο Γιώργος Βασιλακόπουλος"

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την Παρασκευή (4/6) όλες τις αιτήσεις περί διορισμού νέας προσωρινής διοίκησης, με αποτέλεσμα να παραμείνει ως έχει, με Πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Η ΕΟΚ θα οδηγηθεί σε νέα ημερομηνία εκλογών με την ίδια σύνθεση καθώς το Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε την Παρασκευή (4/6) πως δεν κρίνεται αναγκαία η αλλαγή της προσωρινής διοίκησης. Έτσι Πρόεδρος παραμένει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Το ζήτημα των εκλογών της ΕΟΚ συνεχίστηκε χθες Πέμπτη (3/6) στο Πρωτοδικείο Αθηνών εκεί όπου όλες οι πλευρές παρουσίασαν τις θέσεις τους. Μάλιστα, υπέρ της διατήρησης της υπάρχουσας διοίκησης τάχθηκε τόσο ο Τάκης Μπαλτάκος, όοσ και η πλευρά του Άγγελου Παπανικολάου, ενώ αυτές των Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιου, που εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους πρότειναν πρόσωπα για νέα προσωρινή διοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε σήμερα όλες τις αιτήσεις περί διορισμού νέας προσωρινής διοίκησης. Μετά ταύτα η υφιστάμενη Προσωρινή Διοίκηση με πρόεδρο τον Γ. Βασιλακόπουλο θα πράξει τα προβλεπόμενα για τη διεξαγωγή νόμιμης και δημοκρατικής Γενικής Συνέλευσης και Εκλογών".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ