ΕΟΚ

Ως τη Δευτέρα (7/6) οι αποφάσεις του Πρωτοδικείου για την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ

Το πρωτοδικείο Αθηνών
Το πρωτοδικείο Αθηνών ΕUROKINISSI

Στο Πρωτοδικείο Αθηνών βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (3/6) όλες οι πλευρές παρουσιάζοντας τις θέσεις τους, ενώ η απόφαση του Πρωτοδικείου για την προσωρινή διοίκηση αναμένεται να βγει ως τη Δευτέρα (7/6)

Το ζήτημα των εκλογών της ΕΟΚ συνεχίστηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών εκεί όπου όλες οι πλευρές παρουσίασαν τις θέσεις τους. Το αν η προσωρινή διοίκηση θα παραμείνει η ίδια μέχρι να οριστούν οι εκλογές ή αν θα αλλάξει, θα αποφασιστεί από το Πρωτοδικείο και θα ανακοινωθεί ως τη Δευτέρα (7/6).

Ο Τάκης Μπαλτάκος ήταν αυτός που εκπροσώπησε το Γιώργο Βασιλακόπουλο τονίζοντας πως για την αναβολή των εκλογών δεν ευθυνόταν η ήδη υπάρχουσα προσωρινή διοίκηση αλλά έγινε έπειτα από κυβερνητική απόφαση. Συνεπώς, ο εκπρόσωπος του Γιώργου Βασιλακόπουλου τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος αλλαγής της προσωρινής διοίκησης.

Υπέρ της διατήρησης της υπάρχουσας διοίκησης ήταν και η πλευρά του Άγγελου Παπανικολάου, ενώ αυτές των Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιου, που εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους πρότειναν πρόσωπα για νέα προσωρινή διοίκηση.

Ανεξάρτητα από την απόφαση του Πρωτοδικείου και το αν η προσωρινή διοίκηση θα μείνει ίδια ή θα αλλάξει, οι εκλογές της ΕΟΚ δεν πρόκειται να γίνουν πριν το δεύτερο μισό του Ιουλίου.

Ο δικαστής αφού άκουσε όλες τις πλευρές, θα εξετάσει τα όσα ειπώθηκαν και θα πάρει την απόφασή του για το αν η προσωρινή διοίκηση θα παραμείνει ίδια ή θα αλλάξει, έως την Δευτέρα (7/6).

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ