ΕΟΚ

ΕΟΚ: Ο Κώστας Παταβούκας στηρίζει τον Βαγγέλη Λιόλιο

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ TELEUNICOM (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ TELEUNICOM (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Παταβούκας ανακοίνωσε μέσω Facebook πως θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Μετά τον Δήμο Ντικούδη και τον Κώστα Τσαρτσαρή, ήταν η σειρά του Κώστα Παταβούκα να ανακοινώσει πως θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ. Ο παλαίμαχος πόιντ γκαρντ ανακοίνωσε το γεγονός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Αναλυτικά:

"Φίλοι μου,

οι επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ομοσπονδία μπάσκετ είναι αναμφίβολα οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών.

Για την ακρίβεια από το 1982 όταν με την επικράτηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου και τη συνδρομή κι άλλων σπουδαίων προσωπικοτήτων του αθλήματος, όπως οι Πέτρος Καπαγέρωφ, Νότης Μαστρογιάννης, Κώστας Πολίτης και πολλών ακόμη, άνοιξε ο δρόμος ώστε να γίνει η Ελλάδα παγκόσμια δύναμη.

Το πιο σπουδαίο όμως που συνέβη ήταν ότι το ελληνικό μπάσκετ μπήκε με κάθε δυνατό τρόπο μέσα στην ελληνική οικογένεια και αγαπήθηκε από τα παιδιά δημιουργώντας μια πλατιά βάση ανάπτυξης.

Οι εποχές όμως αλλάζουν και η εξέλιξη του αθλήματος σε αγωνιστικό και τεχνοκρατικό επίπεδο κάνει εμφατικό το γεγονός ότι ο κύκλος αυτός έκλεισε και αποδίδοντας του όλες τις τιμές που αρμόζουν αλλά και την κριτική που χρειάζεται, πρέπει να ανατείλει ένα νέο μοντέλο διοίκησης.

Με προτεραιότητα και έμφαση στο μικρό παιδί που ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες το δύσκολο μονοπάτι του αθλήματος, το ερασιτεχνικό σωματείο το οποίο πρέπει να του προσφέρει τις σωστές συνθήκες για να αγαπήσει τον αθλητισμό, να λατρέψει το άθλημα και να γεννηθούν νέα ταλέντα, το ξεκαθάρισμα των ρόλων κάθε εμπλεκόμενου φορέα στο οικοδόμημα του μπάσκετ, τη δόμηση νέου αναπτυξιακού μοντέλου και φυσικά την επαναφορά της Εθνικής ομάδας μας στο δρόμο των επιτυχιών.

Σε αυτά στοχεύει το σύγχρονο και φιλόδοξο πλάνο του Βαγγέλη Λιόλιου, ο οποίος συνδυάζει τον ενθουσιασμό και την ορμή ενός έφηβου με τη γνώση, την εμπειρία και την ωριμότητα του επιτυχημένου επιχειρηματία. Στέκομαι στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου για τις κρίσιμες εκλογές της ΕΟΚ!

Το μπάσκετ σε αυτή τη χρονική συγκυρία μας χρειάζεται όλους σαν εργάτες ώστε να ανοίξουμε δρόμους στους νεότερους".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ