ΕΟΚ

ΕΟΚ: Στο πλευρό του Λιόλιου ο Ντικούδης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δήμος Ντικούδης ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της ΕΟΚ. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Προμηθέας τόνισε πως από την στιγμή που ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική περίοδος (μετά την ψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου), μπορεί να παρουσιάσει αναλυτικά σε όλους τους φορείς το πρόγραμμά του.

Μία μέρα μετά, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Ντικούδης ενημέρωσε πως θα τον στηρίξει. Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής ήταν μέλος -μεταξύ άλλων- της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το EuroBasket 2005 και το ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ 2006.

Αναλυτικά:

" Φίλες και φίλοι,

αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόσκληση/πρόκληση του κ. Βαγγέλη Λιόλιου και να συμπορευθώ και να στηρίξω την προσπάθεια του στην διεκδίκηση της προεδρίας της Ομοσπονδίας του μπάσκετ. Πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε ένα ελληνικό μπάσκετ με νέες ιδέες, μεγαλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος, συνεργασία φορέων, διαφάνεια κ αγωνιστικές επιτυχίες. Προτρέπω όλους όσους πιστεύουν σε αυτή τη πορεία να πράξουν το ίδιο".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ