ΕΟΚ

ΕΟΚ: Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για συμπληρωματική προκήρυξη μετά από τις αποφάσεις του ΕΣΑΚΕ

ΕΟΚ: Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για συμπληρωματική προκήρυξη μετά από τις αποφάσεις του ΕΣΑΚΕ
INTIME SPORTS

Η απόφαση του ΕΣΑΚΕ να οδηγηθεί σε πρωτάθλημα με δώδεκα (12) ομάδες το 2022/23 οδηγεί την ΕΟΚ στην απόφαση της διεξαγωγής έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου, με θέμα τη συμπληρωματική προκήρυξη της Α2 κατηγορίας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιουλίου, ο ΕΣΑΚΕ πήρε την απόφαση για πρωτάθλημα δώδεκα (12) ομάδων στη Basket League του 2022/23, κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί εγγράφως στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου.

Πριν από αυτή όμως, η ΕΟΚ θα κάνει τη δική της κίνηση. Εν προκειμένω έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα τη συμπληρωματική προκήρυξη για την Α2 Κατηγορία των Ανδρών, η οποία πλέον κινδυνεύει να βρεθεί προ τετελεσμένου. Γιατί το λέμε αυτό; Πολύ απλά γιατί η προκήρυξη που είχε εκδοθεί προ μερικών εβδομάδων κι αφορούσε σε πρωτάθλημα των δεκατεσσάρων (14) θα πρέπει να τροποποιηθεί άμεσα.

Εξ ου κι η κίνηση της Ομοσπονδίας να ξεκινήσει εσωτερικά τη συζήτηση για την αλλαγή της προκήρυξης, με σκοπό να προβιβάζονται στη Basket League όσες ομάδες χρειάζεται προκειμένου να μην τροποποιείται ο αριθμός των δεκατεσσάρων (14) που προβλέπεται στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ELITE LEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ