ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εντυπωσιακό φινάλε για τον Παναθηναϊκό

Εντυπωσιακό φινάλε για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 85-75 της Μπάγερν, στο τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά στη Μιλούζ, έχοντας πέντε διψήφιους παίκτες. Πρώτος ήταν ο Νίκος Παππάς. MVP αναδείχθηκε ο Μπατίστα. Δείτε τι πρόσφερε ο κάθε παίκτης.

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν για τον Παναθηναϊκό οι διαδικασίες του τουρνουά στη Μιλούζ: με το 85-75 επί της Μπάγερν Μονάχου. MVP της διαδικασίας αναδείχθηκε ο Μπατίστα, ενώ ο Μπρους Τέιλορ παρέλαβε το βραβείο του πρώτου στο τουρνουά, εκ μέρους της παρέας του. H γερμανική ομάδα είναι μεταξύ αυτών που θα συναντήσει ο ΠΑΟ, στον όμιλο της Euroleague.

Αυτό που είχε σημασία για τον κόουτς της ομάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν ότι οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν στα "θέλω" του, περισσότερο από τις δυο προηγούμενες ημέρες.Ο Πέσιτς κάλεσε τάιμ άουτ, την πρώτη φορά που πήρε προβάδισμα η ελληνική ομάδα (10-7), για να απαντήσουν οι παίκτες του με σερί 7-0. Συνέχεια όμως, δεν υπήρξε.

Ο κόουτς των πρωταθλητών Γερμανίας επανατοποθετήθηκε (για να γίνει το 27-22 σε 35-32), αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Τουναντίον, με ηγέτες τους Παππά και Μπατίστα, ο ΠΑΟ έφτασε στο 44-32 του ημιχρόνου. Με προσοχή στην άμυνα και τρέξιμο, οι "πράσινοι" βρέθηκαν και στο +15, στα μέσα της τρίτης περιόδου, ενώ δεν έριξαν ρυθμό έως το τέλος.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε: "Σε αυτό το ματς αποδώσαμε καλά για τέσσερα δεκάλεπτα και αυτό είναι σημαντικό (σ.σ στο ματς με τη Στρασμπούρ είχε τονίσει πως η ομάδα ήταν καλή μόνο στο πρώτο μέρος). Είχαμε ένταση, ήμασταν επιθετικοί και δείξαμε χαρακτήρα" και κατέληξε: "Στην άμυνα αποδώσαμε αρκετά καλά, ωστόσο, μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο. Έχουμε μπροστά μας μακρύ δρόμο ακόμη και μας περιμένει σκληρή δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο".

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 44-36, 70-60, 85-75.

Εντυπωσιακό φινάλε για τον Παναθηναϊκό
Εντυπωσιακό φινάλε για τον Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ