ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ελλάδα - Ισπανία: Αποθέωση για Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ERT GLOMEX

Χαμός στο ΟΑΚΑ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που ήταν το πρόσωπο της βραδιάς στον φιλικό αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία.

Πρώτο φιλικό στην προετοιμασία για τα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του EuroBasket, πρώτη ευκαιρία για το ελληνικό κοινό να δει από κοντά τους κορυφαίους Έλληνες μπασκετμπολίστες. Το απόγευμα της Τρίτης (9/8) η Εθνική Ελλάδας υποδέχθηκε την Ισπανία στο ΟΑΚΑ, με τον κόσμο να δημιουργεί εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και να αποθεώνει τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά φυσικά και τον ίδιο τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Αυτός, πάντως, που χειροκροτήθηκε περισσότερο ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, το μεγάλο όνομα αυτής της ομάδας, το μεγάλο όνομα του επερχόμενου EuroBasket, ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου. Ο Greek Freak γύρισε στη χώρα του με στόχο να οδηγήσει την Ελλάδα σε ένα μετάλλιο μετά από 13 χρόνια, είναι υγιής και με την υποστήριξη εκατομμυρίων Ελλήνων αισθάνεται έτοιμος να ξεπεράσει ξανά τα όριά του για να πετύχει έναν από τους λίγους στόχους που του έχουν απομείνει.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ