NBA

Εκτός ροτέισον ο Μπλέικ Γκρίφιν στους Νετς: "Δεν το είδα να έρχεται"

Ο Μπλέικ Γκρίφιν με την φανέλα των Νετς
Ο Μπλέικ Γκρίφιν με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 PHELAN M. EBENHACK/ASSOCIATED PRESS

Ο Μπλέικ Γκρίφιν τέθηκε πλέον επίσημα εκτός ροτέισον - τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας - από τους Νετς, με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν το περίμενε αυτό, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνει υπομονή.

Ο Μπλέικ Γκρίφιν ξεκίνησε βασικός στους πρώτους 17 αγώνες των Νετς. Τους δύο τελευταίους ωστόσο δεν ήταν απλώς εκτός πεντάδας, αλλά εκτός ροτέισον, μην πατώντας καν στο παρκέ. Και δεν έκρυψε ότι αυτό ήταν αναπάντεχο και για τον ίδιο.

Με τον ΛαΜάρκους Όλντριτρζ να τον έχει αντικαταστήσει στην βασική πεντάδα, ο Γκρίφιν δεν έκρυψε την έκπληξή του σχετικά με το γεγονός ότι ο ίδιος πλέον παραγκωνίστηκε. "Ο Όλντριτζ παίζει απίστευτα, οπότε καταλαβαίνω ότι πρέπει να ξεκινάει, ειδικά με τον Τζο Χάρις εκτός" τόνισε αρχικά ο άλλοτε All Star φόργουορντ, για να προσθέσει: " Αλλά το να βρεθώ εντελώς εκτός ροτέισον είναι κάτι που δεν το είδα να έρχεται. Δεν το περίμενα. Δεν είναι απόφασή μου όμως. Ως παίκτες οι δουλειά μας είναι να κάνουμε ό,τι λένε οι προπονητές".

Ο Γκρίφιν την φετινή σεζόν έχει μόλις 5.5 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο με 31.8% στα σουτ σε 21 λεπτά συμμετοχής, με όλους αυτούς τους αριθμούς να είναι οι χειρότεροι της καριέρας του. Με τους Νετς να ανακοινώνουν ότι ο καλύτερος σουτέρ τους, Τζο Χάρις, θα μείνει εκτός για 2 μήνες, υπάρχει ανάγκη για καλύτερες αποστάσεις για αυτό και προτιμήθηκε ο Όλντριτζ, κάτι που ο Γκρίφιν δεν έχει άλλη επιλογή από το να το αποδεχθεί. Για τώρα τουλάχιστον. "Θα συμπεριφερθώ ως επαγγελματίας και θα κάνω αυτό που πρέπει" δήλωσε χαρακτηριστικά.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ