NBA

Έκπληξη από Καβαλίερς, συμφώνησαν με τον Βαρεζάο

Ο Άντερσον Βαρεζάο με την φανέλα των Γουόριορς το 2016
Ο Άντερσον Βαρεζάο με την φανέλα των Γουόριορς το 2016 Ⓒ 2016 BRANDON DILL/ASSOCIATED PRESS

Σε μία μάλλον συμβολική κίνηση προχώρησαν οι Καβαλίερς, οι οποίοι συμφώνησαν με τον 39χρονο Άντερσον Βαρεζάο για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Από το 2019 είναι εκτός δράσης ο Βραζιλιάνος.

Ο Άντερσον Βαρεζάο επέστρεψε στους Καβαλίερς. Σε μία κίνηση που αιφνιδίασε πολύ κόσμο, αφού ο Βραζιλιάνος έχει να παίξει μπάσκετ από το 2019 όταν αγωνίστηκε στην Φλαμένγκο, το Κλίβελαντ συμφώνησε μαζί του για συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.

Όπως γίνεται σαφές, η συμφωνία έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα, αφού ο Βαρεζάο φόρεσε την φανέλα των Καβς από το 2004 έως το 2016, ενώ έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι σχεδόν δύο χρόνια. Αν δεν αλλάξει έτσι κάτι δραματικά, θα κλείσει την καριέρα του και επίσημα φέτος φορώντας την φανέλα της ομάδας που αναδείχθηκε.

Υπάρχει βέβαια σημαντική πιθανότητα να θελήσει μετά το τέλος της σεζόν να ενισχύει την Βραζιλία στο Προολυμπιακό τουρνουά της Κροατίας (29/6-4/7), όπου η "Σελεσάο" βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τους οικοδεσπότες και την Τυνησία, ενώ στον άλλο Όμιλο συμμετέχουν η Γερμανία, η Ρωσία και το Μεξικό ,ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Photo Credits: ⓒ 2016 Brandon Dill/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ