ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Έκλεισε και Δεσποτάκη

Έκλεισε και Δεσποτάκη
Ράτσα

Η πατρινή ομάδα παρουσίασε τον Ντράγκαν Ράτσα και βρίσκεται σε επαφές με τον Μάριο Δεσποτάκη

Μπογονικολός: "Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος"



O Nίκος Μπογονικολός πριν αναφερθεί στην πρόσληψη του Ντράγκαν Ράτσα, μίλησε για τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από τον αγώνα με τον Πανιώνιο για τις οποίες θα απολογηθεί την Τετάρτη στον Αθλητικό δικαστή.

" Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω, όλους όσους βρίσκεστε εδώ σήμερα και να σας αναφέρω προηγουμένως πως ουδέποτε αναφέρθηκα δυσφημιστικά στην ΚΑΕ Πανιώνιος ή στους διαιτητές και για τα όσα ελέχθησαν και γράφηκαν πρόκειται για μεταφορά λανθασμένων δηλώσεων που ουδέποτε είπα και για αυτό επικαλούμαι και την μαρτυρία σας που ήσασταν παρόντες τότε.

Τέλος, θυμίζω ότι έβγαλε ανακοίνωση ο Πανιώνιος τότε ημέρα Παρασκευή 10 το βράδυ πληροφορούμενος από μειοψηφία του τύπου και χωρίς να επικοινωνήσει μαζί μας για να επιβεβαιώσει το αληθές. Από την πλευρά μου μίλησα για συσπείρωση και δεν κατηγόρησα ποτέ τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης, απλά όταν ρωτήθηκα για τους διαιτητές, είπα την άποψή μου και αναφέρθηκα μόνο στην εμπειρία τους".

Όσο για την προσπάθεια να μείνει η Ολυμπιάδα στην Α1 ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ σχολίασε: " Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Ξεκινήσαμε το σχεδιασμό μας ωστόσο ευθύνες, υπάρχουν για τον καθένα μας ξεχωριστά. Είμαστε σε "πόλεμο" και θα πω ότι λέει και ο Νίτσε: "Ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό" και είμαστε αποφασισμένοι να επιτύχουμε. Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι η Ολυμπιάδα έπαιζε στην Γ΄ Εθνική και έκανε ράλι για να φτάσει έως εδώ και δικαιολογούνται λόγω απειρίας και κάποια λάθη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Ντράγκαν Ράτσα μιας και αυτός είναι το κεντρικό πρόσωπο σήμερα που αποδέχτηκε μια δύσκολη αποστολή, όμως έχει γνώση, αλλά και είναι εξαιρετικά αποφασιστικός προπονητής και για αυτό επιλέχτηκε".

Ράτσα:" Ήρθα να κάνω δουλειά"



O Nτράγκαν Ράτσα από την πλευρά του τόνισε: " Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΑΕ Ολυμπιάς και τον πρόεδρό της Νίκο Μπογονικολό, που μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω στην ομάδα. Ανέλαβα ουσιαστικά χθες, όμως από την πλευρά μου, ήρθα να κάνω δουλειά. Θα χρειαστεί να αλλάξουμε νοοτροπία για να γίνουμε πιο ζωντανοί.

Βέβαια ακολουθεί το ματς στην Ρόδο με τον Κολοσσό εκτός έδρας και έπειτα έχουμε ένα ακόμη μέσα στο σπίτι μας, έπειτα ακολουθεί η διακοπή, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να εργαστούμε πολύ περισσότερο, για να γίνουμε καλύτεροι. Είχα μίτινγκ με το κάθε παίκτη ξεχωριστά και τους ανέφερα πως έχουμε χρόνο για να πετύχουμε".

Σχετικά με τις αλλαγές στο ρόστερ σχολίασε: " Από την πλευρά μου, δεν ήρθα για να αλλάξω ούτε τους παίκτες, αλλά ούτε και πρόσωπα στην ομάδα. Θα δούμε στην πορεία τι θα πρέπει να κάνουμε".

Από κει και πέρα επισφαλής θεωρείται η θέση του Ντεγουέιν Τζέφερσον ο οποίος απουσίασε αδικαιολόγητα από την προπόνηση της Δευτέρας.



















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ