ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Έκλεισε Ιωάννου έρχονται κι άλλοι

Έκλεισε Ιωάννου έρχονται κι άλλοι
INTIME SPORTS

Κάτοικος Ελευσίνας θα δηλώνει στο εξής ο Στέλιος Ιωάννου, ο οποίος συμφώνησε να φορά την φανέλα του Πανελευσινιακού την ερχόμενη σεζόν. Ακολουθούν σήμερα Δορκοφίκης, Αθανασούλας

Ο Πανελευσινιακός έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι κι έτσι μετά την απόκτηση του Ευθύμη Τσακαλέρη ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τριπλό μεταγραφικό "χτύπημα". Ο Στέλιος Ιωάννου ήδη έχει απαντήσει θετικά κι απομένει μόνο η ανακοίνωση της απόκτησης του, ενώ σήμερα (16/7) αναμένεται να ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή και οι Περικλής Δορκοφίκης, Γιάννης Αθανασούλας.

Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Σκαραφίγκα θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Στέλιος Ιωάννου, ο οποίος αποδέκτηκε την πρόταση συνεργασίας που του κατέθεσε ο Πανελευσινιακός. Ο 27χρονος γκαρντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Ηλυσιακού όπου σε 26 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 6,46 πόντους, 3,08 ριμπάουντ και 0,77 ασίστ.

Εκτός του Ιωάννου στην Ελευσίνα είναι εξαιρετικά πιθανό να αγωνίζεται κι ένας ακόμα πρώην παίκτης του Ηλυσιακού, καθώς οι "σταχυοφόροι" βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Περικλή Δορκοφίκη. Ο 34χρονος φόργουορντ αναμένεται σήμερα να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει γίνει κι έτσι με την εμπειρία του θα μπορέσει να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο κοντά στη ρακέτα για τον κόουτς Σκαραφίγκα.

Νικητής φαίνεται να βγαίνει ο Πανελευσινιακός και στην περίπτωση του Γιάννη Αθανασούλα. Ο πρώην φόργουορντ του Πανιωνίου αν κι όλα έδειχναν πως θα κλείσει στον Απόλλωνα Πατρών εντούτοις υπήρξε ανατροπή δεδομένων με τον ίδιο να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στα Βόρεια προάστια και την Ελευσίνα. Ο 27χρονος αθλητής, όπως και ο Δορκοφίκης, αναμένεται να απαντήσει σήμερα κι έτσι σε λίγες ώρες οι άνθρωποι του Πανελευσιακού θα μπορούν να γνωρίζουν αν πραγματοποίησαν τριπλό μεταγραφικό "χτύπημα" που θα τους δυναμώσει στις θέσεις των γκαρντ και φόργουορντ.

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ