ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Κοντά σε Αθανασούλα

Κοντά σε Αθανασούλα
INTIME SPORTS

Με τον Μάριο Μπατή υπάρχει προφορική συμφωνία, όμως ο Απόλλωνας Πατρών κινείται δυναμικά και για την απόκτηση του Γιάννη Αθανασούλα

Η αποχώρηση του Ηλία Λιανού από τα διοικητικά του Πανιωνίου έχει αφήσει ένα εξαιρετικά θολό τοπίο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης με τους περισσότερους παίκτες να αναζητούν αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Ο Απόλλωνας Πατρών δεν μένει θεατής στις εξελίξεις και κινείται νωρίς προκειμένου να κλείσει τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν πριν να υπάρξει... πολυκοσμία.

Οι Πατρινοί έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Μάριο Μπατή, όμως ο έμπειρος γκαρντ δεν είναι ο μόνος από τον Πανιώνιο που ενδιαφέρει τους "μελανόλευκους". Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 ο Απόλλωνας κινείται δυναμικά για την απόκτηση και του Γιάννη Αθανασούλα. Ο 27χρονος φόργουορντ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε μέσο όρο 2,59 πόντους και 1 ριμπάουντ, ενώ στο Eurocup είχε 1,9 πόντους και 1,1 ριμπάουντ.

Σε περίπτωση που οι Πατρινοί καταφέρουν να αποσπάσουν την υπογραφή και των δύο παικτών τότε οι Μπατής και Αθανασούλας θα συνυπάρξουν ως συμπαίκτες για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, καθώς αμφότεροι βρίσκονται στον Πανιώνιο από τη σεζόν 2010-11.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ