STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Εισιτήρια και μέτρα ασφαλείας για τον 4ο τελικό

Εισιτήρια και μέτρα ασφαλείας για τον 4ο τελικό
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε στους ενδιαφερόμενους για τη διάθεση των εισιτηρίων και τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στον 4ο τελικό, εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας για τη διάθεση των εισιτηρίων, για τον πέμπτο τελικό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του τέταρτου τελικού αύριο (30/5, 7μ.μ.). Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται αύριο ως τις 4μ.μ. από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» και από τις 3μ.μ. στο ΟΑΚΑ. Τα εισιτήρια από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία) θα διατίθενται ως τις 2μ.μ.

Υπενθυμίζουμε ότι θα ισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας που ίσχυσαν και στον δεύτερο τελικό των play offs. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας που θα προσέλθουν στο γήπεδο, πως θα πραγματοποιηθεί αυστηρός και εξονυχιστικός έλεγχος σε όλους, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στον απαιτούμενο χρόνο. Για το λόγο αυτό οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την προσέλευση τους μισή ώρα πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Επίσης, δεν θα επιτραπεί σε κανέναν ούτε καν η προσέγγιση στο γήπεδο, αν δεν διαθέτει εισιτήριο, ενώ απαγορεύεται αυστηρά η πρόσβαση σε αυτό ατόμων που βρίσκονται σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Απαγορεύεται η μεταφορά στις αθλητικές εγκαταστάσεις από τους φιλάθλους οποιουδήποτε αντικείμενου (τσάντα, σακίδιο, φωτογραφική μηχανή, πανό, κέρματα, αναπτήρας κ.λ.π.), το οποίο και θα κρατείται κατά την είσοδο στις εξέδρες. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 15:00. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τη θύρα 54, θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα 40".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ