ΤΟΥΡΚΙΑ

Reality show έγινε η Γαλατάσαραϊ

Reality show έγινε η Γαλατάσαραϊ

"Μας πρόδωσε η διοίκηση", δήλωσε φανερά ενοχλημένος ο Εργκίν Αταμάν μετά την αποχώρηση του Φουρκάν Αλντεμίρ από τη Γαλατάσαραϊ με προορισμό το ΝΒΑ. Απάντησε η διοίκηση.

Η φετινή χρονιά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο για τη Γαλατάσαραϊ. Δεν υπάρχει μέρα που να μην συμβαίνει κάτι στο εσωτερικό της, με την κατάσταση να χειροτερεύει διαρκώς. Η αρχή έγινε με την αδυναμία της διοίκησης να πληρώσει τους παίκτες, ακολούθησε η απεργία των παικτών, ενώ σειρά πήρε η δολοφονία του Μάρκο Ίβκοβιτς.

Τώρα, ήρθε και η αποχώρηση του Φουρκάν Αλντεμίρ για να "δέσει το γλυκό". Ο Τούρκος σέντερ αποφάσισε να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφήνοντας... ξεκρέμαστο τον Εργκίν Αταμάν, που τον υπολόγιζε ως βασικό αγωνιστικό πυλώνα για φέτος.

Μόνο που ο Τούρκος προπονητής αποφάσισε να εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκειά του για την όλη κατάσταση. Δίχως να λογαριάζει το παραμικρό. Γι αυτό και καταφέρθηκε τόσο εναντίον της διοίκησης όσο και εναντίον του πρώην, πλέον, παίκτη του.

" Είναι καλό για τον Αλντεμίρ που θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, αλλά βρισκόμαστε στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου", δήλωσε αρχικά ο Τούρκος προπονητής, για να συνεχίσει: " Δεν πιστεύω πως πήρε τη σωστή απόφαση. Θα ήταν καλύτερο να ολοκληρώσει τη σεζόν μαζί μας και μετά να πάει στο ΝΒΑ. Οι ατζέντηδές του τον επηρέασαν. Ακόμα και η Γαλατάσραϊ συνέβαλε σε αυτή την απόφαση".

Ενώ στη συνέχεια τόνισε πως " εδώ και τρία χρόνια ο σύλλογος τον πληρώνει. Δεν μπορούσε να φύγει επειδή η Γαλατά δεν του έδωσε κάποιους μισθούς".

Κι αν νομίζετε πως αυτά ήταν τα πιο... βαριά εξ όσων είχε να πει, κάνετε λάθος. " Ο βασικός χορηγός μας (Liv Hospital) μας πρόδωσε, παρότι ήμασταν επιτυχημένοι πέρσι. Είμαι πολύ εκνευρισμένος μαζί τους. Πιστεύω ότι ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, κ. Ουνάλ Αϊσάλ, μπορεί νας μας βοηθήσει. Υπάρχουν πολύ διευθυντές στη Γαλατάσαραϊ. Οι άνθρωποι του συλλόγου θα έπρεπε να μας υποστηρίζουν και στις κακές στιγμές. Όχι μόνο όταν παίρνουμε τίτλους", είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της διοίκησης

Δεν πέρασαν παρά μερικά λεπτά από τη στιγμή που ο Εργκίν Αταμάν έβγαλε στη σέντρα τη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ για να έρθει η απάντηση. Από επίσημα χείλη. Ο Καν Τοπσακάλ (μέλος της διοίκησης) ανέφερε -στο NTV Sport- πως " πληρώσαμε όλα τα χρέη προς τον Αρόγιο και το ίδιο θα πράξουμε για τους υπόλοιπους παίκτες. Μιλήσαμε μαζί τους και τους εγγυθήκαμε πως θα πάρουν τα χρήματά τους. Δεν αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα και είναι δεδομένο πως κανένας άλλος παίκτης δεν θα φύγει από τη Γαλατάσαραϊ".

Έστω και... σε κοινή θέα, η Γαλατάσαραϊ έχει πλέον ένα πρόβλημα λιγότερο. Οικονομικής φύσης και μείζονος σημασίας.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ