ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο πιστός Αταμάν και ο... φευγάτος Αλντεμίρ

Ο πιστός Αταμάν και ο... φευγάτος Αλντεμίρ

Αρκετές αλλαγές αναμένονται τις επόμενες μέρες, με τον Φουρκάν Αλντεμίρ να κάνει την αρχή. Ποια η στάση του τεχνικού της "Τσιμ Μπομ", Εργκίν Αταμάν.

Η Γαλατασαράι παλεύει για να προκριθεί στην επόμενη φάση της Euroleague, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, με τα οικονομικά προβλήματα να αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αναμένονται πολλές αλλαγές.

Την αρχή έκανε ο Φουρκάν Αλντεμίρ. Ο διεθνής Τούρκος φόργουορντ, σύμφωνα με τουρκικά μέσα, αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο, όντας έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, μιας και βρίσκεται κοντά στους Sixers.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες αλλαγές, όμως ο Εργκίν Αταμάν δεν επηρεάζεται. Ο Τούρκος τεχνικός ξεκαθάρισε πως παραμένει στην ομάδα, με σκοπό να πετύχει τους στόχους του. Παράλληλα, προανήγγειλε δύο μεταγραφές, ενός φόργουορντ και ενός σέντερ. "Είμαι ο μόνος που δεν θα; αφήσει την Γαλατασαράι. Ο τελικός μας στόχος είναι ο ίδιος. Αλλά θα αλλάξουμε στρατηγική. Είμαστε κοντά σε συμφωνία με έναν φόργουορντ. αλλά όπως φαίνεται θα αποκτήσουμε και έναν σέντερ. Πρέπει να βρούμε έναν χορηγό, όπως η Ulker και η Milangaz", ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ