ΡΕΘΥΜΝΟ

Έγιναν... σεφ οι παίκτες του Ρεθύμνου

Έγιναν... σεφ οι παίκτες του Ρεθύμνου
RETHYMNO BC

Με έναν φαντασμαγορικό τρόπο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα "Cretan Kings Assist" του Ρεθύμνου Cretan Kings για την φετινή σεζόν, ενώ οι παίκτες της ομάδας της Κρήτης βρήκαν την ευκαιρία να δείξουν και τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Το κοινωνικό πρόγραμμα της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings "Cretan Kings Assist" για την φετινή αγωνιστική περίοδο ολοκληρώθηκε με ένα All Star Party, το οποίο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα κι έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Νίκου Βετούλα να γίνουν... σεφ.

Το ραντεβού είχε δοθεί την Κυριακή (6/5) στο "Μελίνα Μερκούρη" και τα έσοδα της εκδήλωσης δόθηκαν για την ανακατασκευή των εγκαταστάσεων του συσσιτίου του Αγίου Κωνσταντίνου. Το "παρών" έδωσε σύσσωμη η ομάδα του Ρεθύμνου, ενώ η εκδήλωση μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε και από τους φιλάθλους που στήριξαν την προσπάθεια. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε και μία αναμέτρηση που συμμετείχαν 24 παιδιά από Δημοτικά Σχολεία που συνεργάζονται με την ΚΑΕ Ρέθυμνο Ρέθυμνο Cretan Kings, οι παίκτες της ομάδας της Κρήτης έγιναν... σεφ για τις ανάγκες του party, ενώ την παράσταση έκλεψαν επίσης ο Κερατούκλης με τους φίλους του, Μίνι, Μίκι, Νταίζη και Ντόναλντ.

Έγιναν... σεφ οι παίκτες του Ρεθύμνου
RETHYMNO BC

Το δελτίο Τύπου του Ρεθύμνου Cretan Kings αναφέρει:

Η αυλαία του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, «Cretan Kings Assist», έπεσε την Κυριακή με φαντασμαγορικό τρόπο, στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». Το 4ο All Star Party σήμανε το τέλος της 4ης σεζόν προσφοράς και εθελοντισμού, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Πλήθος μαθητών και κόσμου συνέρρευσαν στο κλειστό του Ρεθύμνου και έγιναν όλοι τους αρωγοί αυτής της μεγάλης προσπάθειας, με τα έσοδα των εισιτηρίων να διατίθενται για την ανακατασκευή των εγκαταστάσεων του συσσιτίου του Αγίου Κωνσταντίνου.

Τα επίλεκτα 24 παιδιά που συμμετείχαν στις ομάδες Δύση και Ανατολή, από τα 18 συνεργαζόμενα Δημοτικά Σχολεία, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με κέρδος φυσικά τη χαρά της συμμετοχής. Τυπικά νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Ανατολή, επικρατώντας με 29-28 της Δύσης, με τις δύο ομάδες να παίρνουν αμφότερες το χειροκρότημα του κόσμου. Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Καργάκης σύμφωνα με την κοινή απόφαση των προπονητών, παραλαμβάνοντας τα δώρα του από το διαδικτυακό κατάστημα Heavenofbrands.com. Παράλληλα, στην ανάπαυλα του αγώνα πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός βολών, όπου αναμετρήθηκαν 17 παιδιά, με τη Χριστίνα Γιουλούντα (10ο Δημοτικό Σχ. Ρεθύμνου) να αναδεικνύεται ευστοχότερη όλων. Από την εκδήλωση δε θα μπορούσε να λείψει ο Κερατούκλης με τους φίλους του, Μίνι, Μίκι, Νταίζη και Ντόναλντ, οι οποίοι ανέλαβαν την ψυχαγωγία τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων. Επίσης, σε κάθε διάλειμμα του All Star Game τα ταλαντούχα παιδιά της σχολής χορού Bailando Fuerte αναλάμβαναν δράση, δίνοντας διαφορετικό χρώμα στην εκδήλωση, ξεδιπλώνοντας τις χορευτικές τους ικανότητες. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο τεχνικός Διευθυντής του Ρέθυμνο Cretan Kings Γιώργος Κούμουλος.

Έγιναν... σεφ οι παίκτες του Ρεθύμνου
RETHYMNO BC

Μετά το πέρας της αγωνιστικής παράστασης, ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων των χορηγών, των σχολείων, των μαθητών και των εθελοντών. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των δύο μεγάλων δώρων, με τους Φιλίππου και Τσαχάκη να είναι οι δύο μεγάλοι τυχεροί που κέρδισαν τη φιλοξενία για 21 μέρες στην παιδική κατασκήνωση «Εξερευνητές». Επίσης, βραβεύτηκε η καλύτερη 5άδα του φετινού «Cretan Kings Assist Basketball», με τους Κωνσταντίνο Δερεδάκη, Γιώργο Μυκονιάτη, Χαρά Βαράκη, Διαμαντούλα Σταφυλάκη και Μύρωνα Ανυφαντάκη να παραλαμβάνουν τα βραβεία. Ένα ξεχωριστό βραβείο που δόθηκε για πρώτη φορά ήταν εκείνο του πρότυπου σχολείου, το οποίο παρέλαβε δίκαια το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου, όντας το πιο συνεπές σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, ενώ συμμετείχε πλήρες και με τους 12 αθλητές του από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η γιορτή μόλις είχε ξεκινήσει, με τη «σκυτάλη» από τη δράση Αθλητισμού να περνάει στη δράση «Κηπουρέματα». Αυτή ήταν και η σημαντική διαφοροποίηση με τις διοργανώσεις των τελευταίων 3 ετών. Μετά το πέρας του αγωνιστικού μέρους, η γιορτή μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τα παιδιά, τους γονείς και όλο τον φίλαθλο κόσμο να γίνονται ένα. Με την πολύτιμη αρωγή της εταιρείας Catering «Γευσήνους» στήθηκε μπουφές, όπου άπαντες απήλαυσαν θεσπέσιες λιχουδιές, οι οποίες μάλιστα περιελάμβαναν λαχανικά που είχαν παράγει οι ίδιοι οι μαθητές στα ειδικά διαμορφωμένα παρτέρια, στο πλαίσιο της δράσης «Κηπουρέματα». Τον ρόλο των σεφ είχαν οι παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings και εθελοντές, οι οποίοι δε δίστασαν να φορέσουν τις ανάλογες ποδιές, σερβίροντας φαγητό σε μικρούς και μεγάλους.

Έγιναν... σεφ οι παίκτες του Ρεθύμνου
RETHYMNO BC

Στη διοργάνωση το «παρών» έδωσαν ο εκπρόσωπος του συσσιτίου του Αγίου Κωνσταντίνου πατήρ Εμμανουήλ Καμαρίτης, ο Βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Ρεθύμνου Γιώργος Γεωργαλής, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λαχνιδάκης, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ρένα Κουτσαλεδάκη, ο Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Ρεθύμνου Θοδωρής Νίνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μάνος Παλαφούτης, Μιχάλης Ανδρουλάκης και Γιώργος Σταράκης, ο Διοικητής Τροχαίας ΒΟΑΚ Χρήστος Παπαδάκης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Απόστολος Νησωτάκης, ο μεγαλομέτοχος Κωστής Ζομπανάκης, ο Πρόεδρος Ηρακλής Μανουκαράκης, ο Αντιπρόεδρος Μανόλης Γιαννούλης, ο Β’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος – Μέλος Δ.Σ. – Ταμίας ΕΣΑΚΕ Μανώλης Κεφαλογιάννης, τα μέλη της Διοίκησης Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου και Γιάννης Σταγκουράκης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη και μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Καλαϊτζάκης και η υπεύθυνη προγράμματος «Cretan Kings Assist» Ελίνα Ρογκάκου.

Επίσης παρόντες ήταν η εκπρόσωπος της Aegean Μαρία Διαμαντάκη, η εκπρόσωπος Heavenofbrands.gr Χρυσή – Μαρία Δαμανάκη, ο εκπρόσωπος των supermarkets ΣΥΝ.ΚΑ Νικόλαος Βασσάλος, ο μέτοχος της εταιρείας Catering Γευσήνους Σταύρος Λιαναντωνάκης, ο ιδιοκτήτης της κατασκήνωσης «Εξερευνητές» Θωμάς Παρασύρης, η εκπρόσωπος του Δ.Ι.Ε.Κ. Ευαγγελία Παναρετάκη και οι σπουδαστές – προπονητές, ο Τυμπέριος Σονέας (Σύλλογος Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ρεθύμνου), μέλη των Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρεθύμνου και Διευθυντές των Σχολείων, οι οποίοι βραβεύτηκαν για την πολύτιμη προσφορά τους.

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΗΣ ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του 4ου All Star Party που προσέφεραν ανιδιοτελώς τη βοήθεια τους, την AEGEAN, το ηλεκτρονικό κατάστημα αθλητικών ειδών Heavenofbrands.com, τα supermarkets SYN.KA, την εταιρεία catering Γευσήνους και τον μέτοχο Σταύρο Λιαναντωνάκη και τους συνεργάτες του (Αποστολάκη, Κραουνάκης, Καπετανάκης, Γιατάκης), καθώς και εκείνους που βοήθησαν εθελοντικά στο β’ μέρος της εκδήλωσης Ελένη Δημητράκη, Κατερίνα Ψαρουδάκη, Μανόλη Γκούτζο, Νικόλαο Γκούτζος και Ελίζα Γκούτζου, τα νερά ΡΟΥΒΑΣ, τη Μανουκαράκης ΑΕ, την κατασκήνωση «Εξερευνητές», το Αερόστατο, τη Σχολή χορού Bailando Fuerte, την Κρητική Επιθεώρηση, τις Εκδόσεις Καλαϊτζάκη, την Ανθοτεχνική Φραγκούλης, τη Λαδάκης Farm και το Macaris Suites & Spa. Επίσης, τους εθελοντές του Ρέθυμνο Cretan Kings που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την άρτια αυτή διοργάνωση, την εταιρεία ήχου «Entasis», το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρεθύμνου και το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη».

Έγιναν... σεφ οι παίκτες του Ρεθύμνου
RETHYMNO BC

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ 4ου ALL STAR PARTY

MVP

Βαγγέλης Καργάκης (15ο Δημ. Σχ. Ρεθύμνου)

Διαγωνισμός Βολών

Χριστίνα Γιουλούντα (10ο Δημ. Σχ. Ρεθ.)

Καλύτερη 5άδα

Κωνσταντίνος Δερεδάκης (2ο Δημ. Σχ. Ρεθ.)

Γιώργος Μυκονιάτης (15ο Δημ. Σχ. Ρεθ.)

Χαρά Βαράκη (1ο Δημ. Σχ. Ρεθ.)

Διαμαντούλα Σταφυλάκη (6ο Δημ. Σχ. Ρεθ.)

Μύρων Ανυφαντάκης (13ο Δημ. Σχ. Ρεθ.)

Κλήρωση Δώρων Κατασκήνωσης «Εξερευνητές»

Χριστόφορος Φιλίππου (8ο Δημ. Σχ. Ρεθ.)

Γιώργος Τσαχάκης (2ο Δημ. Σχ. Ατσ.)

Το Σχολείο πρότυπο του 4ου «Cretan Kings Assist Basketball»

1ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου

Έγιναν... σεφ οι παίκτες του Ρεθύμνου
RETHYMNO BC
Έγιναν... σεφ οι παίκτες του Ρεθύμνου
RETHYMNO BC
Έγιναν... σεφ οι παίκτες του Ρεθύμνου
RETHYMNO BC
Έγιναν... σεφ οι παίκτες του Ρεθύμνου
RETHYMNO BC
Έγιναν... σεφ οι παίκτες του Ρεθύμνου
RETHYMNO BC
Έγιναν... σεφ οι παίκτες του Ρεθύμνου
RETHYMNO BC

Photo credits: Rethymno BC

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ