ΕΛΛΑΔΑ

Εγγραφές στο συναρπαστικό ΟΠΑΠ Unibasket

Εγγραφές στο συναρπαστικό ΟΠΑΠ Unibasket

Τελευταία εβδομάδα έγγραφών για την μεγαλύτερη διοργάνωση basket στην Ελλάδα, το ΟΠΑΠ Unibasket!

Η διοργάνωση που έχει φιλοξενήσει παλιότερα στις τάξεις της από τους Γιάννη, Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο, το Νίκο Παππά, τον Βαγγελή Μάντζαρη και πολλούς άλλους με την φοιτητική τους ιδιότητα πάντα μέχρι απλούς φοιτητές που λατρεύουν τη σπυριάρα θεά, συνεχίζει για 18η χρονιά και δίνει στον Πρωταθλητή ένα έπαθλο-ταξίδι για την Πρωταθλήτρια Ομάδα!

Το επίπεδο των ομάδων εκτείνεται σε όλες τις κλίμακες και γι'αυτό άλλωστε η διοργάνωση χωρίζεται και σε 3 κατηγορίες μετά την Α Φάση!

Το πρόγραμμα των αγώνων παρουσιάζει ευελιξία καθώς θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ημερών.

Όλοι οι αγώνες πραγματοποιούνται με διαιτησία, γραμματεία και παρουσία γιατρού και φυσικά διεξάγονται σε κλειστά γήπεδα.

Μεγάλος χορηγός στο κορυφαίο τουρνουά μπάσκετ της χώρας ο ΟΠΑΠ, επικυρώνοντας για άλλη μία φορά τη βαρύτητα που δίνει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την φοιτητική κοινότητα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές οι οποίες μπορούν να υποβάλλονται είτε online, μέσω του αντίστοιχου link της ιστοσελίδας https://unileague.gr/unibasket/aitisi-symmetochis/, είτε τηλεφωνικώς στη Γραμματεία της Διοργάνωσης στο 210 9515730 ή στο 6936030100. Στα ίδια τηλέφωνα παρέχονται κάθε είδους πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά ΟΠΑΠ Unibasket!

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ