ΑΡΗΣ

Έφτασε ο Άντον Γκάβελ

Έφτασε ο Άντον Γκάβελ
Γκάβελ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο νεοαποκτηθείς άσος του Άρη, Άντον Γκάβελ

Ο Γκαβέλ ήρθε στην Θεσσαλονίκη από το Κίεβο μέσω Βουδαπέστης όπου βρισκόταν με την αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του συμμετέχοντας σε τουρνουά.
Στις δηλώσεις του ο Σλοβάκος γκαρντ του Άρη στάθηκε στην επίτευξη του βασικού στόχου της ομάδας για την νέα χρονιά που δεν είναι άλλος από την έξοδό της στην Ευρωλίγκα.

Κατά τα άλλα σήμερα αναμένονται στην Θεσσαλονίκη ο Λάζαρος Αγαδάκος αλλά και ο Νίκος Μπάρλος ενώ αύριο θα είναι η σειρά του Σον Μάρσαλ. Ο Αμερικανός του Άρη παρέλαβε χθες την ειδική θεώρηση εισόδου του από το ελληνικό προξενείο της Νέας Υόρκης και σήμερα αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο που θα τον μεταφέρει από το Νιου Τζέρσεϊ, στο Λονδίνο και από εκεί στην Θεσσαλονίκη.

Εφόσον κυλήσουν λοιπόν όλα ομαλά τότε ο Μάρσαλ θα αφιχθεί αύριο στις 13:45 στο αεροδρόμιο "Μακεδονία". Όσο για εκείνον που παραμένει άγνωστη η άφιξή του είναι ο Σπένσερ Νέλσον ενώ ο Κίκι Κλαρκ θα είναι σίγουρα απών στην "πρώτη" της Δευτέρας αφού αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα το επόμενο Σάββατο στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας.

" Μας έκανες περήφανους Αλέξανδρε" !
Στο μεταξύ η ΚΑΕ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: " Η ΚΑΕ Άρης συγχαίρει τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο ταε κβο ντο κατηγορίας +80 κιλών, αλλά και για την γενικότερη εξαιρετική παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο και του εύχεται να μας χαρίσει στο μέλλον και άλλες ακόμη μεγαλύτερες στιγμές".

"Όλοι στην "κιτρινόμαυρη" οικογένεια είμαστε εθνικά υπερήφανοι για τον Πρωταθλητή Ευρώπης Αλέξανδρο Νικολαϊδη, ο οποίος τίμησε για μια ακόμη φορά το εθνόσημο σε μια μεγάλη διοργάνωση και μας έκανε να νιώσουμε μεγάλη χαρά, καθώς πρόκειται για ένα δικό μας παιδί, έναν γνήσιο φίλαθλο του Άρη".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ