ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Εφές: Ο Γουίλ Κλάιμπερν τρόλαρε τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε και ο Μάικ Τζέιμς ένιωσε...περήφανος

Εφές: Ο Γουίλ Κλάιμπερν τρόλαρε τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε και ο Μάικ Τζέιμς ένιωσε...περήφανος
© ANADOLU EFES

Η Εφές αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Τουρκίας και ο Γουίλ Κλάιμπερν δεν παρέλειψε να πικάρει τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε για όσα του έχουν πει κατά καιρούς στα social media, κάνοντας...περήφανο τον καλό του φίλο Μάικ Τζέιμς, που ακολουθεί εδώ και χρόνια παρόμοιες τακτικές.

Διαδικτυακή κόντρα με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε έχει ανοίξει ο Γουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία να "κοκορευτεί" μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας από την Εφές, η οποία σκούπισε με 3-0 την Καρσίγιακα στους τελικούς.

"Γεια σας οπαδοί της Φενέρ. Πώς είστε απόψε; Το γόνατό μου είναι πολύ καλά, σας ευχαριστώ για τις θετικές σκέψεις. Ελάιτζα Μπράιαν τι κάνεις; Πού βρισκόμαστε;", έγραψε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Κάπου εκεί πήρα πάσα ο άλλοτε συμπαίκτης του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και καλός του φίλος, Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ένιωσε...περήφανος για το δημιούργημά του, αναφέροντας: "Βλέπω πως ακολουθείς τη σχολή Μάικ Τζέιμς στα social media". Εξάλλου ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό έρχεται πολλές φορές σε ευθεία ρήξη με οπαδούς διαφόρων ομάδων που τον σχολιάζουν με επικριτική ή περιπαικτικό τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δη στο Twitter.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ