ΑΕΚ

"Έχουμε κάνει λάθη"

"Έχουμε κάνει λάθη"
Νικολαϊδης (όχι ο κοντός της Δέσποινας, ο άλλος)

"Να βάλουμε το "εγώ" πάνω από το "εμείς" τόνισε ο Πρόδρομος Νικολαΐδης, που παραδέχτηκε τα λάθη

"Τώρα, στη διακοπή του πρωταθλήματος θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε σκληρά και να επανέλθουμε δριμύτεροι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως αυτή ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες. Τα πράγματα ήταν δύσκολα από την αρχή καθώς συγκεντρωθήκαμε αργά και δεν κάναμε καθόλου προετοιμασία.

Ωστόσο, έχουμε κάνει κι εμείς πολλά λάθη. Ήττες που δεν δικαιολογούνται, όπως εκείνες από τον Απόλλωνα Πατρών και το Αιγάλεω στην έδρας μας.

Τα πράγματα σαφώς και μπορούν να διορθωθούν, αρκεί όλοι να βάλουμε την ομάδα, την ΑΕΚ πάνω απ’ όλα. Να βάλουμε το "εμείς" πάνω από το "εγώ". Αν κάνουμε κάτι τέτοιο τότε νομίζω πως όλα θα πάνε καλά και στο τέλος θα χαμογελάσουμε"



τόνισε συγκεκριμένα στο επίσημο site της ομάδας.

Όσο για τους στόχους της ομάδας; "Σε καμία περίπτωση δεν είναι στόχος της ΑΕΚ η παραμονή στην κατηγορία. Αν είναι ποτέ δυνατό να μιλάμε για τέτοια πράγματα. Είναι ανοησία να λέγεται κάτι τέτοιο για μια ομάδα με το όνομα της ΑΕΚ. Οπωσδήποτε θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ, έχοντας όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Όσο ψηλότερα καταφέρουμε να φτάσουμε, τόσο καλύτερα, αφού θα μας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω"

κατέληξε.

Νίκη και τραυματισμός

Η ΑΕΚ νίκησε με 3 πόντους τον Πανερυθραϊκό, στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά τα άσχημα νέα είναι ότι τραυματίσθηκε στο χέρι ο Χρήστος Ταπούτος.

Το μεγέθος της ζημιάς θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν και με μια πρώτη εκτίμηση δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, πλην όμως ανησύχησε τους ανθρώπους της ομάδας και τον Βαγγελη Αλεξανδρή. Αναβλήθηκε η αυριανή προπόνηση και η ομάδα πήρε άδεια μέχρι την Τρίτη, όταν ξεκινά και πάλι η προετοιμασία της Ένωσης.

Στο φιλικό, οι "κιτρινόμαυροι", επικράτησαν με 3 πόντους διαφορά, χωρίς τους Σκοτ, Πέρκοβιτς, Κόμματο, Μάγλο και Μαγγουνή. Η Ένωση οικοδόμησε προβάδισμα ακόμη και 20 πόντων παίζοντας με 4αρι τον Νίκο Βετούλα, αφού δεν υπήρχαν ψηλοί στον πάγκο.








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ