EUROCUP

Έχασε... και την πρώτη θέση

Έχασε... και την πρώτη θέση
Σπασμένο ταμπλό

Την ήττα με 74-79 από τη Γκραν Κανάρια γνώρισε ο Πανιώνιος, που έχασε οριστικά την πρώτη θέση του 7ου ομίλου

Το δεύτερο ημίχρονο καθυστέρησε να ξεκινήσει, γιατί έσπασε το ένα ταμπλό και χρειάστηκαν σαράντα λεπτά για να αντικατασταθεί.
Το καλό ξεκίνημα των Ισπανών, αιφνιδίασε τον Πανιώνιο, που βρέθηκε να χάνει με 7-2. Παρά το γεγονός ότι οι "κυανέρυθροι" αντεπιτέθηκαν, δεν κατάφεραν να μειώσουν. Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο, τελείωσε με σκορ 17-25.

Μία αντεπίθεση διαρκείας από πλευράς γηπεδούχων, οδηγούμενη από τον Γεωργαλή, έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του Μάρκοβιτς, με 33-31, αλλά η Γκραν Κανάρια, απάντησε με ένα σερί 2-10, για να κλείσει το πρώτο μέρος με 35-41.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να μετατρέψουν το 42-53 σε 55-54 υπέρ τους, χάρη στην εκπληκτική απόδοση των Γεωργαλή και Νιούλεϊ, για να ολοκληρωθεί με αυτό το σκορ η τρίτη περίοδος.

Με τον Γεωργαλή να κάθεται στον πάγκο στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Πανιώνιος, έχασε την υπεροχή του, οι Ισπανοί βρήκαν λύσεις και με ηγέτες του Μέντλεϊ και Νόρις πήραν το διπλό.

Τα δεκάλεπτα: 17-25, 35-41, 55-54, 74-79

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Ζορόσκι 4, Γεωργαλής 22 (3), Σάκοτα 4, Καλαμπόκης 6, Γιαννούλης 4, Νιούλεϊ 21 (5), Ξανθόπουλος 2, Καβαλιάουσκας 4, Μουγεζίνοβιτς 8 (1)

Γκραν Κανάρια: Φρίλαντ 4, Μοράν 14 (2), Μέντλεϊ 17 (1), Νόρις 12 (2), Σαβάν 16, Ινγκλις 11 (1), Γκουέρα 4 (1), Νταβίντ, Πέρεζ, Μπάλντο 1, Φερνάντεζ

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Νέναντ Μάρκοβιτς, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: " Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα ειδικά στην άμυνα με αποτέλεσμα να έχουμε κακές επιλογές στην επίθεση. Στο τρίτο δεκάλεπτο και σε διαστήματα του δεύτερου πιέσαμε στην άμυνα και περάσαμε μπροστά στο σκορ. Ομως στο τέλος δεχθήκαμε καλάθια από τους αντίπαλους ψηλούς. Αρκετοί παίκτες μου είναι κουρασμένοι από τα συνεχή ματς. Γι'αυτό δεν χρησιμοποίησα πολύ τον Καλαμπόκη. Οι γκαρντ έκαναν καλή δουλειά στην άμυνα αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Δεν κλαίμε για την ήττα. Κοιτάμε μπροστά τα επόμενα ματς κυρίως του πρωταθλήματος της Α1".
















TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ