EUROLEAGUE

Εχασε και Σιπάχι η Φενέρ

Εχασε και Σιπάχι η Φενέρ

Εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 εβδομάδες θα μείνει ο 18χρονος γκαρντ της Φενερμπαχτσέ Κενάν Σιπάχι, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί χέρι και θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση.

Δεν έφταναν στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει, ήρθε άλλο ένα στον χθεσινό προημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας για να του δημιουργήσει έναν ακόμη πονοκέφαλο.

Η Φενερμπαχτσέ νίκησε μεν την Τραμπζονσπόρ (72-66) και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση, έχασε όμως τον Κενάν Σιπάχι που τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί χέρι. Ο 18χρονος θρασύς γκαρντ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει ότι οι Τούρκοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του σε κρίσιμα ματς του Top-16 της Euroleague.

O Σιπάχι θα υποβληθεί σε επέμβαση για να αποκατασταθεί το κάταγμα που υπέστη και θα κάνει παρέα στον Γκάσπερ Βίντμαρ (χάνει τη σεζόν) και τον Λούκα Ζόριτς που αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες.

Σε σύνολο 15 αγώνων στη φετινή Euroleague, o rookie γκαρντ (τον οποίο εμπιστεύεται ο απαιτητικός Ομπράντοβιτς) μετράει 2.7 πόντους με 61% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα και 70% στις βολές, ενώ μαζεύει ένα ριμπάουντ και μοιράζει και μια ασίστ ανά 12:38 συμμετοχής. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Τόφας.

Ο Κάραμαν πήγε να δει το συμπαίκτη (και φίλο του) στο νοσοκομείο και τιτίβισε τα νεότερα

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ