ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

"Ε, όχι και δάκρυα..."

"Ε, όχι και δάκρυα..."
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με αφορμή τον υποβιβασμό στην Α2 κατηγορία, τονίζοντας πως "το ταξίδι δεν τελειώνει".

Το παιχνίδι με τον Κόροιβο αποτέλεσε την τελευταία χαμένη ευκαιρία του Πανελευσινιακού να μείνει "ζωντανός" στη μάχη της παραμονής στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι "σταχυοφόροι" ηττήθηκαν ( 72-70 ), με τον Τζος Ματζέτ να είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τους νικητές και αυτός που "σκότωσε" την ομάδα του Τζίμη Κουστένη.

Σήμερα (20/4), η διοίκηση της ΚΑΕ Πανελευσινιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με αφορμή τα άσχημα μαντάτα του Σαββάτου (18/4), τονίζοντας πως το ταξίδι της ομάδας δεν τελειώνει εδώ. Αντίθετα, τώρα ξαναρχίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Το ταξίδι δεν τελειώνει… ξαναρχίζει!

Η ομάδα μας, ο Πανελευσινιακός, μετά και την εντός έδρας ήττα από τον Κοροιβό (18/4/2015) ουσιαστικά βαδίζει προς την Α2. Οι φίλαθλοι και η Διοίκηση του Πανελευσινιακού αποτέλεσαν μία συμπαγή ομάδα, η οποία ταξίδεψε σε βαθιά νερά επί 3 χρόνια. Δεν καταφέραμε φέτος να “πιάσουμε” λιμάνι αλλά δεν βυθιστήκαμε.

Εδώ στην Ελευσίνα δεν κλαίμε. Αντίθετα είμαστε υπερήφανοι επειδή η ομάδα μας, καμάρι ολόκληρης της πόλης και του Θριασίου Πεδίου, τα τελευταία χρόνια με μια εντυπωσιακή πορεία σκαλί -σκαλί και με την αξία της ανέβηκε στη μεγαλύτερη κατηγορία της καλαθοσφαίρισης και ταξίδεψε στο όνειρο για τρεις σεζόν.

Συνεχίζουμε, βαδίζοντας πάντα με τη δική μας, ξεχωριστή φιλοσοφία οργάνωσης – διοίκησης, η οποία βασίζεται στο ήθος, στην αξιοπρέπεια, στην πραγματική αθλητική φιλοξενία αλλά και στις μοναδικές σχέσεις που διέπουν το σύμπλεγμα Διοίκησης, παικτών και φιλάθλων του Πανελευσινιακού. Σχέσεις ανθρώπινες, φιλικές, με αλληλοσεβασμό κι αλληλοκατανόηση, οι οποίες ήταν το υπόβαθρο της ανόδου αλλά κι ως παράδοξο, του υποβιβασμού.

Το ερώτημα για εμάς δεν ήταν πάντα σε ποια κατηγορία θα παίζουμε αλλά για πιο λόγο αγωνιζόμαστε. Αποδείξαμε και θα συνεχίζουμε να το αποδεικνύουμε ότι αγωνιζόμαστε για τη χαρά του αθλήματος.

Ας λάβουν όλοι το μήνυμα από την ομάδα μας, οι θεσμοί, οι παράγοντες, οι αθλητές και οι φίλαθλοι σε όλα αθλήματα και να κάνουν τη δική τους αυτοκριτική κι ανάλυση.

Ο Πανελευσινιακός έχει Ιστορία, έχει παρόν και οι βάσεις που έχει αναπτύξει ο Σύλλογος, ειδικά τα τελευταία χρόνια, αποτελούν κληρονομιά για ένα λαμπρό μέλλον. Τα εκατοντάδες παιδιά, τα αγόρια και τα κορίτσια από την Ελευσίνα κι ολόκληρη την περιοχή του Θριασίου Πεδίου, που αθλούνται κι αγωνίζονται με τα χρώματα του, το αποδεικνύουν. Η αθλητική κυψέλη πάντα βουίζει, είναι γεμάτη υγεία και συνεχίζει να παράγει προς όφελος του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης αλλά και της Ελληνικής Κοινωνίας.

Ε, όχι και δάκρυα για τον Πανελευσινιακό!

Ένα νέο ταξίδι ξεκινά και οι επιβάτες στο καινούργιο όνειρο είναι περισσότεροι, πιο έμπειροι και έτοιμοι για νέες, μοναδικές συγκινήσεις".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ