NBA

Δύο πρώην προπονητές του Γιάννη Αντετοκούνμπο υποψήφιοι για τους Λέικερς του ΛεΜπρόν

Los Angeles Lakers' LeBron James plays during an NBA basketball game, Monday, Nov. 27, 2023, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Los Angeles Lakers' LeBron James plays during an NBA basketball game, Monday, Nov. 27, 2023, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP PHOTO / MATT SLOCUM

Μάικ Μπουντενχόλζερ και Τζέισον Κιντ είναι υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Ντάρβιν Χαμ στον πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ένας πρώην προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποχώρησε, δύο πρώην προπονητές του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι υποψήφιοι για τον πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις, που μπαίνουν σε ακόμη ένα δύσκολο καλοκαίρι.

Ο Ντάρβιν Χαμ πλήρωσε το μάρμαρο για τον αποκλεισμό από τους πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς στον πρώτο γύρο των playoffs της Δυτικής Περιφέρειας, η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του έχει ήδη ξεκινήσει και στη λίστα βρίσκονται τόσο ο Μάικ Μπουντενχόλζερ, όσο και ο Τζέισον Κιντ.

Ο Μπουντενχόλζερ, ο οποίος είχε βοηθό του τον Ντάρβιν Χαμ σε Χοκς και Μπακς, παραμένει ελεύθερος μετά από την απόλυσή του από την ομάδα του Μιλγουόκι, ενώ ο Κιντ εργάζεται στους Ντάλας Μάβερικς με τους οποίους έχει προκριθεί στα ημιτελικά της Δύσης.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ