ΑΡΗΣ

Δυνατό τεστ με Ολύμπια

Δυνατό τεστ με Ολύμπια
Τζεβελέκης

Με μία φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Ολύμπια Λάρισας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στον Άγιο Νικόλαο

Στην αναμέτρηση δεν κρατήθηκε σκορ αλλά ο Αντρέα Ματσόν είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των αναμετρήσεων του Άρη στην Ιταλία (αναχωρεί την Πέμπτη).
Ήταν η τελευταία μέρα από τις έντεκα που πέρασε στο βουνό η αποστολή του Άρη γεγονός που φάνηκε στο τέλος του αγώνα όταν και στους παίκτες "βγήκε". η κούραση. Στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν οι Σέκουλιτς, Μάρσαλ, Νέλσον, Χρυσικόπουλος και Γκάβελ.

Παρών στο φιλικό ήταν και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Θανάσης Τζεβελέκης που μίλησε για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας: " Βλέπω ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα σε αντίθεση με πέρυσι. Η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει τη χημεία της. Την περασμένη περίοδο υπήρχε μία νωχελικότητα που παρέσυρε την ομάδα σε άσχημα αποτελέσματα τα οποία στοίχισαν την απώλεια του βασικού στόχου, που ήταν η έξοδος στην Ευρωλίγκα".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα λόγια που είπε στους αθλητές της ομάδας: " Τους είπα ότι από το ξεκίνημα θέλω να τους βλέπω να ματώνουν στο γήπεδο. Αν το κάνουν αυτό θα ανταμειφθούν στο τέλος".

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ δεν δίστασε να αναφερθεί και στους φιλάθλους τους οποίους κάλεσε να γεμίζουν το Αλεξάνδρειο τη φετινή περίοδο: " Θεωρώ ότι ο κόσμος του Άρη θα πρέπει να σπάσει το φράγμα των 2.5000 διαρκείας. Θα είναι το ελάχιστο για να μας δείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα".

"Η πορεία των εσόδων από εισιτήρια κανονικά και διαρκείας θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας ο οποίος θα επηρεάσει και τις σκέψεις μου για το αν θα συνεχίσω και τα επόμενα χρόνια ή όχι. Είναι κάτι που το λέω για πρώτη φορά. Δεν μπορώ να φανταστώ τον Άρη να παίζει σε ένα μισοάδειο παλέ. Περιμένω από τον κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα

".

Όσον αφορά στον προπονητή της ομάδας, Αντρέα Ματσόν, τόνισε: " Πήγαμε καλά και μεταβαίνουμε στην Ιταλία για δυνατά φιλικά ματς".

Από την πλευρά του, ο κόουτς της Ολύμπιας Γιώργος Μπαρτζώκας είπε: " Ήταν μία δυνατή προπόνηση και θα ήμουν πιο ευχαριστημένος αν ήμασταν πλήρεις από την αρχή της προετοιμασίας".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ