ΑΡΗΣ

Διπλό χτύπημα με Μάσεϊ και Πάουνιτς

Διπλό χτύπημα με Μάσεϊ και Πάουνιτς
Μάσεϊ

Πολύ κοντά στην ανακοίνωση της απόκτησης των Τζερεμάια Μάσεϊ και Ιβάν Πάουνιτς βρίσκεται η ΚΑΕ

Το κοινό στοιχείο στις δύο περιπτώσεις και των δύο παικτών είναι ότι πρέπει να λύσουν τα συμβόλαιά με τις ομάδες τους (ο Αμερικάνος με τη Ρεάλ και ο Σέρβος με την Οστάνδη), αφού είναι δεδομένη η προφορική συμφωνία μαζί τους.
Για τον Μάσεϊ το φλερτ ήταν λίγο έως πολύ γνωστό από τα τέλη της περσινής αγωνιστικής περιόδου, με κοινή επιθυμία για νέα συνεργασία και επιστροφή του μετά από ενάμιση χρόνο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ που έχει την δυνατότητα να αγωνίζεται ως κοινοτικός όντας κάτοχος σκοπιανού διαβατηρίου, αποτελεί αγαπημένο παιδί των φιλάθλων του Άρη και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα τελευταία μέρα του 2009 να αποσπάσει την ελευθέρας του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσο για τον Ιβάν Πάουνιτς; Πρόκειται για τον 22χρονο διεθνή Σέρβο γκαρντ που την στιγμή αυτή συνεχίζει να έχει εγγυημένο συμβόλαιο με την Οστάνδη του Βελγίου.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως τις επόμενες μέρες θα πετύχει να το λύσει και να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για να τεθεί στην διάθεση του Φώτη Κατσικάρη με τις ευλογίες του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Υπό τις οδηγίες εξάλλου του "Ντούντα" ο Πάουνιτς ως μέλος της εθνικής ομάδας της Σερβίας τον περασμένο Σεπτέμβρη στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας κέρδισε το αργυρό μετάλλιο.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ