NBA

Δυνατά για τον Γουέστμπρουκ οι Μαϊάμι Χιτ

AP Photo/June Frantz Hunt AP Photo/June Frantz Hunt

Αποφασισμένοι να εκμεταλλευθούν τις συγκυρίες και να διεκδικήσουν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είναι οι Μαϊάμι Χιτ.

Το χάος του Σαββάτου (6/7), αυτό το χάος που έστειλε τους Κουάι Λεοναρντ – Πολ Τζορτζ πακέτο στους Κλίπερς , συνεχίζεται. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έμαθε ότι ο GM των Θάντερ, Σαμ Πρέστι, τον πρότεινε στους Τορόντο Ράπτορς μαζί με τον PG13, έχει δυσαρεστηθεί από τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκε ο άνθρωπος που παίρνει τις αποφάσεις στον οργανισμό και φαίνεται πως έχει ζητήσει να παραχωρηθεί. Οι συζητήσεις του Πρέστι με τον ατζέντη του πόιντ γκαρντ που έχει triple-double σε μέσους όρους την τελευταία τριετία έχουν ήδη ξεκινήσει και γνωρίζουμε ήδη την πρώτη ομάδα που τον έχει βάλει στο στόχαστρό της.

Αυτή είναι Χιτ, με τον Πατ Ράιλι να παραδέχεται στους ρεπόρτερ της ομάδας του Μαϊάμι πως έχει σε εκτίμηση τον Γουέστμπρουκ και θα εξετάσει τα δεδομένα για να ξεκαθαρίσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος ώστε να τον πάρει από την Οκλαχόμα Σίτι. Ο οργανισμός της Φλόριντα επένδυσε στον Τζίμι Μπάτλερ παίρνοντάς τον από τους Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς (έδωσε ως αντάλλαγμα τον Τζος Ρίτσαρντσον), παραχώρησε τον Χασάν Γουαϊτσάιντ στους Μπλέιζερς και βρίσκεται σε διαδικασία ανοικοδόμησης, με τον Γκόραν Ντράγκιτς, τον Τζέιμς Τζόνσον, τον Τζάστις Γουίνσλοου, τον Κέλι Ολίνικ, τον Ντίον Γουέιτερς και τον Μέγιερς Λέοναρντ να είναι όλοι διαθέσιμοι προς ανταλλαγή.

Οι Θάντερ, βεβαια, δεν πρόκειται να βιαστούν και αν όντως αποφασίσουν να παραχωρήσουν τον Γουέστμπρουκ θα το κάνουν για την καλύτερη πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι τους. Θα προσπαθήσουν να βρουν νεαρούς παίκτες με “λογικές” αποδοχές, θα κυνηγήσουν draft picks (πήραν πέντε πρώτων γύρων από τους Λος Άντζελες Κλίπερς) και θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να ξεφορτωθούν τα συμβόλαια των Στίβεν Άνταμς – Ντένις Σρούντερ ώστε να πατήσουν το restart και να κλείσουν έναν κύκλο που άνοιξε το 2008 με τους Νικ Κόλισον – Κέβιν Ντουράντ, υποδέχθηκε τους Τζέιμς Χάρντεν – Τζεφ Γκριν – Σερτζ Ιμπάκα και έχει πλέον μόνο έναν: τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ