NBA

Πακέτο στους Κλίπερς Λέοναρντ και Τζορτζ!

Πακέτο στους Κλίπερς Λέοναρντ και Τζορτζ!
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Ο Κουάι Λέοναρντ ειδοποίησε τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του ότι συμφώνησε με τους Κλίπερς, οι οποίοι με την σειρά τους απέκτησαν μέσω ανταλλαγής τον Πολ Τζορτζ!

Οι Κλίπερς θα είναι η επόμενη ομάδα του Κουάι Λέοναρντ! Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Λέοναρντ ειδοποίησε τους Λέικερς και τους Ράπτορς ότι συμφώνησε με τους Κλίπερς και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λος Άντζελες. Το καλύτερο ωστόσο είναι ότι θα έχει παρέα του τον Πολ Τζορτζ!

Σε μία απίστευτη ανατροπή δεδομένων, οι Κλίπερς κατάφεραν το απόλυτο κόλπο, αφού όχι μόνο έπεισαν τον Λέοναρντ να τους επιλέξει, αλλά πρόσθεσαν στο πλευρό του και τον σταρ των Θάντερ! Για να αποκτήσουν τον Τζορτζ, έστειλαν στους Θάντερ τους Σάι Γκίγκλεους-Αλεξάντερ, Ντανίλο Γκαλινάρι, πέντε μελλοντικά ντραφτ πικ πρώτου γύρου (τέσσερα "απροστάτευτα" και ένα προστατευμένο) και το δικαίωμα να ανταλλάξουν οι δύο ομάδες τα πικ του πρώτου γύρου σε ενδιάμεσα ΝΒΑ Draft. Κοινώς, λίγο-πολύ οι Κλίπερς έστειλαν 7 ντραφτ πικ πρώτου γύρου στους Θάντερ, στα περισσότερα ντραφτ πικ πρώτου γύρου που έχουν συμπεριληφθεί ποτέ σε μία ανταλλαγή!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Λέοναρντ ήταν αυτός που προσέγγισε τον Τζορτζ και του πρότεινε να πάει μαζί του στους Κλίπερς - αμφότεροι έχουν καταγωγή από το Λος Άντζελες - με τον All Star φόργουορντ να ζητάει ανταλλαγή από τους Θάντερ, οι οποίοι και ικανοποίησαν το αίτημά του.

Με τους δύο φόργουορντ να ενώνουν τις δυνάμεις τους, αλλάζουν πλέον και τα δεδομένα στο ΝΒΑ. Ήταν γνωστό ότι η απόφαση του Λέοναρντ θα άλλαζε βέβαια τα δεδομένα. Το γεγονός ωστόσο ότι θα έχει μαζί τους στους Κλίπερς τον Τζορτζ φέρνει τα πάνω-κάτω, αφού η ομάδα του Λ.Α συγκαταλέγεται ξεκάθαρα στα φαβορί για τον τίτλο, προσθέτοντας δύο All Star σε ένα ρόστερ που περιλαμβάνει ακόμα τους Πατ Μπέβερλι, Λου Γουίλιαμς, Μοντρέζλ Χάρελ, Μο Χάρκλες, Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ και Λάντρι Σάμετ, ενώ είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσουν και σε άλλες κινήσεις - με την απόκτηση κάποιων ψηλών - για να θωρακίσουν τους δύο σταρ τους. Υπενθυμίζεται ότι οι Κλίπερς πρέπει να πάρουν απόφαση σχετικά με το μέλλον των ΤζαΜάικαλ Γκριν (free agent) και Ίβιτσα Ζούμπατς (restricted free agent).

Παράλληλα, γίνεται σαφές ότι πλέον αλλάζουν τα δεδομένα για τους Ράπτορς και τους Λέικερς. Οι μεν Ράπτορς, οφείλουν πλέον να βρουν ένα εναλλακτικό πλάνο δράσης κοιτώντας την επόμενη μέρα τους, χωρίς τον MVP των φετινών τελικών, πιθανότατα χτίζοντας γύρω από τον Πασκάλ Σιάκαμ. Οι Λέικερς από την πλευρά τους να βρουν πλέον ρολίστες για να ενταχθούν στο πλευρό των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις

AP Photo/Ben Margot

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ