EUROLEAGUE

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λαμποράλ Κούτσα

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λαμποράλ Κούτσα

Στην άμυνα των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Ίμπον Ναβάρο, ενώ ο Δημήτρης Ιτούδης υποστήριξε ότι "δεν μετράω τον αριθμό των συνεχόμενων νικών".

Μετά την 12 συνεχόμενη νίκη της ομάδας του στην Euroleague ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε: " Αρχικά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στην ομάδα. Δεν μετράω τον αριθμό των συνεχόμενων νικών που έχουμε. Το σημαντικό είναι ότι βρισκόμαστε στο ΤΟΡ 16 και κάθε πόντος, ριμπάουντ και λάθος μετράει. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά και καταφέραμε να σκοράρουμε κάποιους εύκολους πόντους, ειδικά στο τρανζίσιον παιχνίδι, όμως στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν κακοί στην κυκλοφορία της μπάλας. Δεν υπάρχουν μυστικά μόνο σκληρή δουλειά και συγκέντρωση σε αυτό που κάνουμε. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και κάθε πόντους μετράει στο ΤΟΡ 16".

Από την πλευρά της Λαμποράλ Κούτσα, ο Ίμπον Ναβάρο, υποστήριξε: " Η άμυνα μας ήταν αυτή που μας πανικόβαλε στο τέλος του πρώτο ημιχρόνου. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς της ΤΣΣΚΑ και τους επιτρέψαμε να σκοράρουν 26 πόντους έχοντας να δώσουμε ακόμα ένα φάουλ στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν παίξαμε την καλύτερη μας άμυνα. Μετά το ημίχρονο η ΤΣΣΚΑ δεν ήταν τόσο επιθετική, δεν μας απαγόρεψαν τις πάσες, δεν μας πίεσαν και μας επέτρεψαν να κυκλοφορήσουμε την μπάλα καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα αλλά όχι τόσο ώστε να κερδίσουμε το ματς".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ