EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Σάσαρι - Νίζνι

Δηλώσεις: Σάσαρι - Νίζνι

Η Νίζνι έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στο Top 16, κερδίζοντας εκτός έδρας τη Σάσαρι (82-89). Διαβάστε ποια ήταν τα "κλειδιά" του "διπλού", σύμφωνα με τους Άιναρς Μπαγκάτσκις και Τέιλορ Ρότσεστι.

Μέσα σε δύο αγωνιστικές, η Νίζνι έκανε τον μισό... δρόμο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague. Αρχικά, κέρδισε εκτός έδρας την Ούνικς Καζάν και το βράδυ της Παρασκευής (21/11) έκανε το ίδιο στο "σπίτι" της Σάσαρι.

Αναφερόμενος στον αγώνα με τους Ιταλούς, ο Άιναρς Μπαγκάτσκις είπε πως " όλη η Ευρώπη ξέρει πως είναι να παίζεις εδώ. Είναι ένα ωραίο γήπεδο, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος για να κερδίσεις. Στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου ήμασταν πολύ "σοφτ". Αλλά μετά τα όσα είπαμε στο τάιμ άουτ, αλλάξαμε συμπεριφορά και τρόπο παιχνιδιού στο γήπεδο. Παίξαμε μεν χωρίς καθαρό τεσάρι, αλλά έτσι ήμασταν πιο επιθετικοί στην άμυνα. Ο Τέιλορ (Ρότσεστι) και ο Τάρενς (Κίνσεϊ) σκόραραν κάποια καλάθια τη στιγμή που έπρεπε".

Από την πλευρά του, ο Τέιλορ Ρότσεστι δήλωσε: " Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ένα απίστευτο κοινό. Υποθέτω πως σε κάθε παιχνίδι η ατμόσφαιρα είναι ίδια. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, η Σάσαρι έβαλε κάποια μεγάλα καλάθια, αλλά ανταποκριθήκαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο και κερδίσαμε το παιχνίδι. Όταν προστατεύσαμε τη μπάλα και αρχίσαμε να βάζουμε κάποια σουτ, τους πήραμε τον αέρα και επικρατήσαμε. Επομένως όντως κάναμε ό,τι έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ