EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ολυμπιακός-Μάλαγα

Δηλώσεις: Ολυμπιακός-Μάλαγα
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στη Μάλαγα για το παιχνίδι της. Τι δήλωσε ο Χοάν Πλάθα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα της Euroleague και στάθηκε στο πολύ καλό παιχνίδι των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο.

"Καλησπέρα σας. Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε, κουραστήκαμε πολύ για να νικήσουμε. Όλες οι πρεμιέρες κρύβουν δυσκολίες", είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

"Εμείς εκτός από την επιθετική άμυνα της Μάλαγα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε και το τρακ ορισμένων παικτών μας που έπαιξαν πρώτη φορά μπροστά στο κοινό μας. Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε στην άμυνα και διαβάσαμε καλύτερα το παιχνίδι τους. Αυτό το δείχνουν οι 21 ασίστ. Δυστυχώς η απουσία του Μπέγκιτς ήταν σημαντική γιατί οι ψηλοί μας έκαναν 2-3 φάουλ και τον χρειαζόμασταν.

Ο Πέτγουεϊ έκανε πολύ καλή δουλειά στον αέρα. Καταφέραμε και πήραμε μία σημαντική νίκη, διότι όλες οι νίκες στην Ευρωλίγκα είναι σημαντικές. Συγχαρητήρια στη Μάλαγα γιατί έπαιξε καλά, είναι γεμάτη ομάδα με τον κόουτς Πλάθα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Εμείς θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα - βήμα".

Για τον ενθουσιασμό του Πέτγουεϊ: "Εξήγησα στα παιδιά στα αποδυτήρια ότι το κοινό του Ολυμπιακού θέλει τους παίκτες να πεθαίνουν για την ομάδα και επειδή ο Πέτγουεϊ παίζει με μεγάλη ενέργεια πάντα. Επειδή, λοιπόν είναι πολλές οι δυσκολίες είναι καλό να χαίρεσαι. Είναι πολύ προσγειωμένος και έχει τα αφτιά του ανοιχτά για να πάρει ό,τι πληροφορία χρειάζεται".

Για τον Μίρζα Μπέγκιτς είπε: "Ο Μπέγκιτς έχει μία παρόξυνση στη μέση. Σε δύο - τρεις ημέρες θα είναι καλύτερα. Αυτή η πληροφορία που έχω εγώ".

Πλάθα: "Όλοι ονειρεύονται να κερδίσουν τον Ολυμπιακό"

Ο προπονητής της Μάλαγα, από την πλευρά του, Χοάν Πλάθα ανέφερε: "Όλοι ονειρεύονται να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Πριν έρθουμε εδώ είπα στους παίκτες μου και στους βοηθούς μου ότι μπορούμε να νικήσουμε, αλλά όπως ξέρετε η Μάλαγα δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Ολυμπιακό εδώ. Σήμερα ήμασταν κοντά.

Δεν είναι εύκολο να παίζεις για 36 λεπτά απέναντι στον Ολυμπιακό, δεν αρκούν αυτά τα λεπτά πρέπει να παίξεις καλά μέχρι το τέλος. Πήραμε ένα καλό μάθημα σήμερα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ