EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Μπαρτσελόνα πήρε νίκη και πλεονέκτημα επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ (89-71) στο ίδιο βράδυ, με τον Τσάβι Πασκουάλ να δηλώνει ικανοποιημένος από όσα έκαναν οι παίκτες του.

Το πάνω χέρι για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πέμπτου ομίλου του Top 16 απέκτησε η Μπαρτσελόνα, μετά την επικράτηση επί της Μακάμπι (89-71). Οι "μπλαουγκράνα" πήραν τους δύο βαθμούς της νίκης και χάρη στο +18 έχουν πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία μα την "ομάδα του λαού" στο τέλος της δεύτερης φάσης της Euroleague.

Ο Τσάβι Πασκουάλ υποστήριξε πως " ήταν ένα πολύ καλό βράδυ. Κάναμε εξαιρετική δουλειά σε άμυνα και επίθεση, οπότε είμαστε χαρούμενοι", με τον Άντε Τόμιτς να προσθέτει: " Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, γιατί εδραιωθήκαμε στη δεύτερη θέση και ελπίζουμε για την πρώτη. Το πιο σημαντικό είναι ότι με την αποψινή νίκη είμαστε "αγκαλιά" με τη δεύτερη θέση. Η Μακάμπι έπαιξε πολύ δυνατά, αυτό είναι το στυλ της. Νομίζω πως το κλειδί ήταν η άμυνα που παίξαμε απόψε".

Από την πλευρά των ηττημένων, ο Μπράιαν Ραντλ δήλωσε πως " είχαμε ευκαιρίες όταν ήμασταν πίσω στο σκορ με 7 ή 8 πόντους, στο τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο. Είχαμε τις ευκαιρίες μας. Δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε, αλλά ακόμα κι έτσι μπορέσαμε να μειώσουμε τη διαφορά. Η Μπαρτσελόνα είνα ποιοτική ομάδα και δεν μπορείς να το παραβλέψεις αυτό. Έκανε πολύ καλή δουλειά και το επιβεβαίωσε με όσα έκανε τη σωστή στιγμή".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ