EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Γαλατάσαραϊ - Λαμποράλ Κούτσα

Δηλώσεις: Γαλατάσαραϊ - Λαμποράλ Κούτσα

Η Λαμποράλ Κούτσα έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στο Top 16, μετά το "διπλό" (82-89) επί της Γαλατάσαραϊ. "Ήμασταν κακοί στην άμυνα", υποστήριξε ο Εργκίν Αταμάν.

Η απόδοση των ομάδων στην άμυνα ήταν αυτή που εν τέλει έκρινε το παιχνίδι της Γαλατάσαραϊ με τη Λαμποράλ Κούτσα (82-89). Τουλάχιστον αυτό υποστήριξαν οι δύο προπονητές στις δηλώσεις τους, λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, που φέρνει τους Βάσκους ένα βήμα μακριά από το Top 16.

Ο Ίμπο Ναβάρο δήλωσε πως " ξεχωρίσαμε το παιχνίδι σε μικρά κομμάτια. Το να κρατήσουμε τη Γαλατάσαραϊ κάτω από τους είκοσι πόντους ενεργητικό σε κάθε δεκάλεπτο ήταν ένας από τους στόχους που είχαμε. Ο Αρόγιο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, γι αυτό εστιάσαμε την προσοχή μας στις πάσες του. Γενικά ήμασταν καλοί στην άμυνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά".

Από την πλευρά του, ο Εργκίν Αταμάν είπε: " Ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τον Σαν Εμετέριο. Ο Αραντόρι και ο Πότσιους δεν ήταν καλοί στην άμυνα στο "3". Ο Μπέρτανς σκόραρε 11 πόντους και ο Σαν Εμετέριο άλλους 25. Οι ελπίδες μας είναι λιγότερες πλέον. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας στα τελευταία δύο παιχνίδια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ