EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αρμάνι Μιλάνο - Νίζνι

Δηλώσεις: Αρμάνι Μιλάνο - Νίζνι

Η Νίζνι έκανε την έκπληξη, κερδίζοντας την Αρμάνι Μιλάνο εκτός έδρας (79-59), γιατί έπαιξε εξαιρετική άμυνα, όπως είπαν οι Άιναρς Μπαγκάτσκις και Τέιλορ Ροτσέστι.

Η Νίζνι "πάγωσε" το Μιλάνο με την επιβλητική νίκη της επί της Αρμάνι Μιλάνο (79-59), κυρίως γιατί ήταν εξαιρετική στο πίσω μέρος του παρκέ. Δεν ήταν εύκολο άλλωστε να κρατήσει την επίθεση των γηπεδούχων τόσο χαμηλά, όπως είπαν οι πρωταγωνιστές του "διπλού".

Ο Άιναρς Μπαγκάτσκις υποστήριξε πως " έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για ολόκληρο το παιχνίδι. Κατεβάσαμε τον ρυθμό και παίξαμε εκεί που μας βολεύει. Ίσως είχαμε μαζί και την τύχη, αν αναλογιστούμε την αστοχία των παικτών της Αρμάνι Μιλάνο. Παρόλ' αυτά, παίξαμε καλή άμυνα και χρησιμοποιήσαμε σωστά κάθε ευκαιρία που είχαμε στο ανοιχτό γήπεδο".

Από την πλευρά του, ο Τέιλορ Ροτσέστι επεσήμανε πως " νιώθω υπέροχα που επέστρεψα στη δράση. Συνεχίζουμε να παλεύουμε και να παίζουμε το μπάσκετ που μας ταιριάζει. Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μια σκληρή ομάδα, αλλά δεν σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα. Γι αυτό πήραμε και τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ