EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αρμάνι Μιλάνο - Μάλαγα

Δηλώσεις: Αρμάνι Μιλάνο - Μάλαγα

Ικανοποιημένοι δήλωσαν οι Λούκα Μπάνκι και Χοάν Πλάθα μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τον πρώτο όμως να είναι αυτός που έφυγε χαμογελαστός από το γήπεδο, αφού η Αρμάνι Μιλάνο κέρδισε την Ουνικάχα Μάλαγα (90-86).

Η Αρμάνι Μιλάνο διατηρήθηκε "ζωντανή" στο κυνήγι της τέταρτης θέσης του έκτου ομίλου, αφού επιβλήθηκε εντός έδρας της Ουνικάχα Μάλαγα με 90-86 .

Μετά τοτ έλος της αναμέτρησης, ο Λούκα Μπάνκι δήλωσε: " Είναι μία σημαντική νίκη. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και εξαιρετική δουλειά. Όλοι ήταν πολύ εκνευρισμένοι επειδή μετρούσαμε τέσσερις σερί εντός έδρας ήττες, στο Top 16. Απόψε ήταν κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι. Είναι μία καλή νίκη και ελπίζω πως θα μας δώσει την αυτοπεποίθηση που απαιτείται για να συνεχίσουμε την πορεία μας".

Από την πλευρά του, ο Χοάν Πλάθα υποστήριξε: " Αυτό που βλέπουμε είναι πως κερδίσαμε τρία δεκάλεπτα και χάσαμε μόνο ένα. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, το οποίο άξιζαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Καταφέρανε με γυρίσουμε το παιχνίδι χάρη στην άμυνά μας, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε μαζεμένα λάθη σε συνεχόμενες κατοχές, τα οποία επέτρεψαν στην Αρμάνι να προηγηθεί και να έχει το πάνω χέρι στα τελευταία λεπτά. Όπως και να έχει είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Παίξαμε δίχως τους Κώστα Βασιλειάδη και Γιον Στέφανσον, αλλά η ομάδα δεν τα παράτησε ποτέ. Συνέχισε να πολεμάει, κάτι που δείχνει πως ωριμάζουμε ως ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ