EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές - Ερυθρός Αστέρας

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές - Ερυθρός Αστέρας

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε πως η τύχη ήταν με το μέρος της Εφές στο τέλος του ματς ώστε να φτάσει στη νίκη, ενώ τόνισε πως στην αναμέτρηση ήταν ανώτερος ο Ερυθρός Αστέρας.

Αναλυτικά τα όσα σχολίασαν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι προπονητές και οι παίκτες των δύο ομάδων, από την αναμέτρηση, Αναντολού Εφές - Ερυθρός Αστέρας.

Ντούσαν Ίβκοβιτς (Αναντολού Εφές): "Noμίζω πως η τύχη ήταν με το μέρος μας σήμερα. Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν καλύτερος απόψε σε σχέση με εμάς. Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να βρω για το κακό μας παιχνίδι το γεγονός πως αγωνιστήκαμε έχοντας μεγάλη πίεση. Σημείωσαν 54 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε πρόβλημα στην άμυνα. Ήταν όμως και ιδιαίτερα εύστοχοι. Δεν είχαμε αντίδραση στα τρία πρώτα δεκάλεπτα και πήραν διαφορά 15 πόντων. Καταφέραμε όμως στη συνέχεια και γυρίσαμε το ματς. Σημαντικό για μας πως ξεκινήσαμε με νίκη στο TOP-16, αλλά και το γεγονός πως γυρίσαμε ένα παιχνίδι που έδειχνε χαμένο".

Ντέγιαν Ραντονίτς (Ερυθρός Αστέρας): " Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Εφές για τη νίκη που πέτυχε. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί χάσαμε ένα ματς που μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στην επίθεση, αυτό μας κράτησε, αλλά είχαμε προβλήματα στην άμυνα. Η Εφές προσπάθησε να αντιδράσει στην τρίτη περίοδο, αισθανθήκαμε την πίεση της, αλλά καταφέραμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα μας. Στην τελευταία περίοδο κάναμε πολλά λάθη που μας κόστισαν. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα στο τέλος, αλλά έβαλαν το καθοριστικό σουτ. Μετά είχαμε 3'' για σουτ ώστε να πάρουμε το ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αντιμετωπίσαμε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ξέραμε πως θα είχαμε δύσκολο έργο".

Μπράιαντ Ντάνστον: "Από την πλευρά μου προσπαθώ να δίνω ενέργεια στην ομάδα μου όποτε αγωνίζομαι. Αυτό έκανα και τώρα. Ήταν δύσκολος ο αντίπαλος μας. Έβαλαν πολλά σουτ στο πρώτο ημίχρονο και μας δυσκόλεψαν. Στη συνέχεια αλλάξαμε την άμυνα μας, μειώσαμε την διαφορά και στο τέλος πήραμε τη νίκη. Σίγουρα ήμασταν και λίγο τυχεροί καθώς και εμείς με την σειρά μας στο τέλος βάλαμε μεγάλα σουτ. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να προσέξουμε να ξεκινάμε καλά στα παιχνίδια μας και να μην αφήνουμε τα ημίχρονα να περνάνε έτσι".

Μάικ Τσίρμπες: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε λίγο στεναχωρημένοι για τον τρόπο που χάσαμε. Πιστεύω πάντως πως κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια και παλέψαμε μέχρι το τέλος. Στην τελευταία περίοδο κάναμε κάποια λάθη που μας κόστισαν. Σε αυτό το επίπεδο απαγορεύεται να τα κάνεις".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ